Küsimused, tootearutelud NutriBird P 15 Troopiline Looduslikud Papagoitoit

28 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
philippe
1 sõnumid
philippe fr
Olen hiljuti märganud, et Nutribird 15 troopilised ekstrudeeritud toidupalad on muutnud värvi ja varem tuntud närimiskummi lõhn on vähem meeldiv ning läheneb hapukale (parim enne juuni 2025).
Natacha
1 sõnumid
natacha fr
Tere. Tahaksin teada, kas see toit sobib Senegali papagoile. Kui ei, siis mida te soovitate? Aitäh. Head päeva.
antone
3 sõnumid
antone fr
Tere, sooviksin teada, millega asendada p15 tropical, kuna see on laost otsas minu kahe lodži jaoks? Ette tänades
maryline
1 sõnumid
maryline fr
Tere, meie loomaarst soovitas meile seda täielikku troopilist P15 toitu pressitud söödana meie paarile hallpapagoile. Soovisime teada, kas see sobib ka meie uuele papagoile, kelleks on punaseottsaga amazon. Tänan ette
angelique
1 sõnumid
angelique fr
Tere, jah, see sobib teie papagoi jaoks (hall, amasoona... ärge kartke neile kaasa võtta puu- ja köögivilju, samuti pähkleid ja maapähkleid väikestes kogustes, tervitades
SANDRINE
1 sõnumid
sandrine fr
Tere, jah, ma annan oma Gaboni hallpapagoidele ja sinilaup-amazonpapagoidele P15 Tropicali ning aastaid pole olnud probleeme (seda soovitas ka loomaarst, kuna üks mu hallpapagoidest keeldus puu- ja köögivilju söömast ning jäi haigeks, see-eest aktsepteeris ta graanuleid kohe ja sellest ajast peale on kõik korras olnud). Annan seda ka oma Gaboni hallpapagoide poegadele, et alustada nende võõrutamist, pannes taldriku nende puuri. Nad hakkavad sellega mängima ja siis järk-järgult näksima. Head õhtut
Sylvie
1 sõnumid
sylvie fr
Tere, pole probleemi! Olen toitnud oma Gaboni hallpapagoid ja Amazoni üle 25 aasta Nutribird P15 Tropical'iga (ka minu veterinaari soovitusel). Kuid ma annan neile iga päev ka paar värsket puu- ja köögivilja lisaks ning kord nädalas seemnesegu. Ärge unustage aeg-ajalt (maiusena) tervet maapähklit (nende suur lemmik) :-)
Alex
6 sõnumid
alex fr
Tere, tahaksin teada, kas see toode on mõeldud noortele papagoidele või täiskasvanud papagoidele. Tänud ette vastuse eest.
Hanane
1 sõnumid
hanane fr
Tere, papagoi beebidele soovitan ma puder, see on sobivam. Alates aastasest east ostsin ma selle toote ja annan seda oma papagoipaari, kes on nüüd 2- ja 5-aastased.
philippe
2 sõnumid
philippe fr
Tere, imikuid toidavad vanemad või antakse neile püreed ja süstlaga
Vanessa
1 sõnumid
vanessa fr
Tere P15 hoolduseks P19 noorte kasvu jaoks ja ka sulgimise ja paljunemisperioodil Kui ta on noor, soovitan P19, kuni ta sulgib
SANDRINE
1 sõnumid
sandrine fr
Tere, see on toode, mis asendab köögivilju, minu papagoi on sellega harjunud, kuid ta on täiskasvanu, see sarnaneb väikeste krõbinatega. Beebidele on see midagi muud, aga ma ei mäleta selle nime.
anthony
1 sõnumid
anthony fr
Tere, Tropical P15 on väga hea graanultoitu papagoidele ja on mõeldud täiskasvanud loomadele, poegade jaoks tuleks võtta kasvatuspüreed. Head päeva; Anthony
Delphine
1 sõnumid
delphine fr
Mida mõtlete beebi all? Kui tibu on võõrutatud, võite talle seda kindlasti pakkuda, kuid olge ettevaatlik, kui ta on harjunud teradesegudega, et ta sööks piisavalt, sest see on sageli vähem ahvatlev. Ideaalne oleks pakkuda oma linnule mitmekesist toitu: kuivad seemned, leotatud seemned, idandatud seemned, pelletid, puuviljad... Kui vana ja mis liiki on teie lind? Olen loomahooldaja ja töötanud erinevate papagoiliikide tõu- ja kaitsekeskustes.
Flora
1 sõnumid
flora fr
Tere, kui teie papagoi ei ole veel võõrutatud (veel toidetud pastaga), siis see ei sobi. Kui teie noor papagoi on võõrutatud, võite talle anda. Kasutame P15 Tropicali oma papagoide toitmiseks alates toiduvõõrutamisest ja oleme väga rahul ning meie papagoidele meeldib see väga.
Teddy
1 sõnumid
teddy fr
Tere, neid ekstrudeeritud krõbinaid saab anda papagoibeebidele, kes hakkavad ekstrudeeritud toitu sööma (3/4 kuud vanad).
michael
1 sõnumid
michael fr
Tere, see on tehtud täiskasvanutele, kuid väga hea hallidele Aafrika paabulindudele. Head uut aastat
Sebastien
1 sõnumid
sebastien fr
Mul on üks hall paari Gaboonist, see on neile väga hea, kuid täiskasvanutele
patricia
1 sõnumid
patricia fr
Tere, mitte noorte hallide lahkumise pärast, vaid täiskasvanud ei vasta teistele, sest hallid on täiskasvanud alles 5–6-aastaselt, võid anda segu pärast 6 kuud, kuid need pole parimad ekstrudeeritud, harrison's on parem ja sul on neid, mis sobivad igas vanuses
FABIENNE
2 sõnumid
fabienne fr
Tere, ma olen seda toitu andnud oma Aafrika hallpapagoile alates 1. eluaastast. Head päeva
Nelly
1 sõnumid
nelly fr
TereP15 antakse alates 3 kuustLugupidamisega
Alex
6 sõnumid
alex fr
Minu Gaboni hall on neljakuune. Minu kasvataja ütles mulle, et ma annaksin talle ekstrudeeritud toitu, kui mu seemnetega kott otsa saab. Ma tahtsin talle anda Verselle-Laga't, ma arvasin, et seda toodet antakse väga varsti pärast papagoi sündi, aga ma eksisin. Tänan vastuste eest.
Magali
1 sõnumid
magali fr
Tere, P15 sobib väga hästi papagoidele, kes on juba võõrutatud ja söövad iseseisvalt seemneid umbes 5 kuud pärast sündi. Kui teie papagoi on beebi vanuses 1 kuni 6 kuud, kasutage pastat, mida antakse süstlaga (olge ettevaatlik ja omage vähemalt põhilisi teadmisi). Lugupidamisega
philippe
1 sõnumid
philippe fr
Tere, minu arvates ei ole see mõeldud imikutele. Tähelepanu, sisseelamisaeg on hädavajalik, plaanige segu vanast ja uutest ekstrudeeritud toitudest 50/50, kummastki ühe või kahe kuu jooksul. Üks minu väga kahtlustav papagoi kulutas peaaegu 6 kuud, enne kui ta oli rahul üksnes ekstrudeeritud toiduga.
MYRIAM
1 sõnumid
myriam fr
Tere, mina kasutan seda 5-aastasele papagoile. See toode sobib talle ideaalselt,
KATIA
1 sõnumid
katia fr
Tere õhtust, millises vanuses beebi, mina isiklikult minu oma alates 6 kuust, aga ta sööb palju puuvilju, kõik sõltub teie papagoi tõust.
Alex
6 sõnumid
alex fr
Tere, sooviksin teada, kas see toode on mõeldud papagoide "beebidele" või täiskasvanud lindudele. Samuti sooviksin teada, kas see toode on pressitud graanulid. Tänan teid ette vastuse eest.
emilie
1 sõnumid
emilie fr
Minu sinilotoorsel amasonil ei tohiks enam süüa ei papagoiseemneid ega maapähkleid (maksaprobleemide tõttu), kas ma võin talle seda toodet anda või on olemas mõni sobivam toode?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See toode, nagu enamik papagoi toiduaineid, sisaldab maapähkleid. Suurtemate viirpapagoide segu sisaldab vähem maapähkleid, kuid toitumine oleks vähem tasakaalustatud, kuna see ei sisalda kõiki vajalikke toitaineid. Kui teie linnul on maksaprobleeme, soovitame konsulteerida oma veterinaararstiga, kes oskab teile sobivat toitu soovitada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest