Küsimused, tootearutelud

22 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
lorette
1 sõnumid
lorette fr
Tere. Kuidas valida soovitud värvi? Tänud ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, selle toote puhul ei ole võimalik värvitooni valida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Céline
1 sõnumid
céline fr
Tere, millist allapanu soovitate palun koos selle kastiga, arvestades, et see on mõeldud pikakarvalisele kääbusküülikule?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Võite kasutada igasuguseid pesakondi, kuid vali kindlasti väga imav. Puidugraanulid või ränipesakond on eriti mugavad teie küüliku pikkade karvade puhul. https://www.zoomalia.com/animalerie/litiere-prop-o-granule-bois-10l-tyrol-p-19678.html https://www.zoomalia.com/animalerie/litiere-silicate-fresh-n-easy-p-10219.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Michaël
1 sõnumid
michaël fr
Milliseid värve teil hetkel laos on? Ma sooviksin seda lilla värviga...
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, meil on mitu värvi ja kahjuks ei saa me teile garanteerida, et saate konkreetse värvi. Lugupidamisega Sandy Zoomaliast
Manon
1 sõnumid
manon fr
Tere, mul on mitteväike lontkõrvaline küülik, kas see nurgatualett ei oleks talle liiga väike? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, selles valikus on see suurim mudel, mis meil on. Muidu soovitame Nora C, mis on praegu saadaval. Lugupidamisega, Alexandra Zoomaliast
SANDRINE
2 sõnumid
sandrine fr
Tere, mida tuleks panna merisigadele mõeldud tualetti? Ja kui nad ei ole sellega harjunud, kas lähevad nad ikkagi sinna oma vajadusi tegema?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, lisan teile näiteks sellised aluspannid: https://www.zoomalia.com/animalerie/litiere-absorbante-chambiose-10l-a-haut-pouvoir-d-absorption-p-6168.html https://www.zoomalia.com/animalerie/litiere-silicate-fresh%E2%80%99n%E2%80%99easy-p-10219.html Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
fabienne
1 sõnumid
fabienne fr
Tere, sooviksin teada, kas need liivakastid on painduvad või jäigad? Ja kas te pakute veelgi huvitavamaid hindu, kui võtame teilt 10 või 20 kasti? Täname vastuse eest, parimate soovidega, proua Nicolas
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, need nurgakarbid on jäigad. Meie hinnad on juba väga soodsad ja kahjuks ei saa me täiendavat allahindlust pakkuda. Siiski, kui tegemist on teie esimese tellimusega ja selle väärtus on 69 €, saate kasutada koodi START, et saada 5 € allahindlust. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
VANESSA
1 sõnumid
vanessa fr
Tere, ma näen, et arvustused on päris head kääbusküülikute ja kääbus-jäneste kohta. Olen huvitatud mitmetest sarnastest tualetitest, kuid ma ei taha erinevaid värve. Kuidas edasi toimida? Head päeva.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, me ei saa teile garanteerida, et saate kõik tooted sama värvi, sest värvid sõltuvad tarnija saadavusest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Jean-Michel
5 sõnumid
jean-michel fr
Tere, kas see mudel on piisavalt suur küüliku jaoks? Lugupidamisega, ustav klient
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see mudel sobib teie küülikule suurepäraselt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Emeline
1 sõnumid
emeline fr
Tere, kas see nurga tualettruum sobib lühikõrvalistele küülikutele? Ja kas see tuleks riputada nurka või lihtsalt asetada? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See nurgatualett peaks sobima teie päikesejänkule. Seda saab kinnitada puuri külge või mitte, vastavalt soovile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
laura
2 sõnumid
laura fr
Kas see võib sobida kääbusküülikule? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see allapanu sobib suurepäraselt kääbusküülikule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
laura
2 sõnumid
laura fr
Tere, Kas see sobib kääbusküülikule? Aitäh
Sylvie
2 sõnumid
sylvie fr
Tere, kas see tualett sobiks tšintšiljale? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, see nurgatualett sobib ka tšintšiljale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest