Küsimused, tootearutelud Nurgajk rongeuritele katusega
13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
fanny
Tere, kas see artikkel sobib Süüria hamstrile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See toode sobib kõigile hamstritele, sealhulgas süürlastele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
séverine
Tere, ma sain selle kätte eile, väga tore, aga ma ei suuda katust lahti võtta, et seda puhastada. Kardan, et murdan selle ära! Kas teil on tehnikat, kuidas seda lahti võtta?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, meil pole teile soovitada ühtegi erilist tehnikat. Klambrid tuleb eemaldada ükshaaval, alustades kõige väiksemast. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sèverine
Tere, kas see on piisavalt suur kääbusjänese jaoks või kas teil on suurem mudel?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see mudel on küülikute jaoks liiga väike. Soovitame teile seda artiklit: https://www.zoomalia.com/animalerie/nora-c-litiere-d-angle-avec-couvercle-pour-rongeurs-p-16768-c-835.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
melany
Tere, sooviksin teada, kuidas valida värvi?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Värvused sõltuvad meie tarnija saadavusest ja olemasolevast valikust. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
2 sõnumid
anthony
Tere, kas ma võiksin sinna tšilliliiva panna, see oleks minu kääbus hamstrile
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tegelikult soovitame teile seda toodet teie lemmiklooma jaoks ilma igasuguste probleemideta. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
6 sõnumid
sandra
Kas ma peaksin panema allapanu ainult tualetti, ja kas ma võin jätta puuri põhja otse plastikule, või peaksin samuti panema allapanu või laaste? See on kahe 1,5-kuuse merisea jaoks.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see allapanu on merisigade jaoks liiga väike (see on pigem mõeldud hamstritele). Kui te siiski valite neile sobiva suurusega allapanu, võite piirduda puidulaastude panemisega ainult allapanu nurka. See sõltub teie merisigadest, sest mõned neist on üsna segased ja ei tee oma vajadusi puuri nurka. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
sandra
Kas see sobib meriseale ja kas peaks panema kaks või ühe igale, sest mul on kaks merisiga?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see sobib merisigadele ja ühest piisab mõlemale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond