Küsimused, tootearutelud

11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Anne Sophie
1 sõnumid
anne sophie fr
Tere, otsin "puhkuse" puuri oma amazonasele. Kas see puur sobiks mõneks päevaks kuni nädalaks reisimiseks? Kui ei, siis millised mudelid võiksid sobida (nii tema heaolu kui ka transportimise lihtsuse poolest)? Kas on võimalik jalgu mitte paigaldada? Ette tänades teie abi eest.
Evelyne
2 sõnumid
evelyne fr
Tere, igatsen põhja jaoks alust ... Minu viirpapagoi ei taha käia ajalehtedel ega seemnetel, mis on põrandale kukkunud... Milliseid mõõtmeid ma võiksin leida võre paigaldamiseks, mis sobib umbes 1 või 2 cm kõrgusele põrandast... võre peaks olema stabiilne ja ilma et see kukuks...?
Josette
1 sõnumid
josette fr
Tere, kas puur on kokku pandud? Jalgu mainimata muidugi. Aitäh Lugupidamisega
JADE
1 sõnumid
jade fr
Tere! Üldse mitte, see saadetakse lahtivõetult, kuid see on väga lihtne kokku panna: lisaks kaasasolevale tööriistale pole vaja lisa tööriistu.
Evelyne
2 sõnumid
evelyne fr
Tere .. Kas te küsite mult? ..... jah, ta on roninud üles ilmselgelt .. aga teise puuri puhul mu kalos mulle meeldis kõndida maapinnal .. ja siin ta ei saa
michele
1 sõnumid
michele fr
Ilus puur sobib ideaalselt nümfkakaduudele. Siiski on 3 ligipääsuava puuri sisemusse väga kitsad (13 cm laiused), mistõttu on võimatu kinnitada väikestele papagoidele/nümfkakaduudele mõeldud spetsiaalset katusekestega vanni ja raske on ka kätt läbi pista. Seega on suplemiseks vaja puur alusest tõsta.
reiss
1 sõnumid
reiss fr
Ei, see pole transpordipuur. Kinnitasin jalad, see on minu viirpapagoide jaoks täiuslik.
Aurélie
1 sõnumid
aurélie fr
Tere, sooviksin seda puuri kasutada transpordipuurina. Kas saaksite mulle öelda selle kaalu? Aitäh
Catherine
3 sõnumid
catherine fr
Tere, paki kaal on 9 kg 700! Peale suure avaga autosse panemist ja kahe inimesega väga ettevaatlikult transportimist ma seda eriti ei soovita. Puur on väga mahukas ja suhteliselt raske. Lisaks pole seal kandmiseks käepidemeid (aga nagunii need ei toetaks puuri, sest kõik hoiab klambrite abil). Kinnitasin kõik kindlalt, puurides vanni (3 ees, 3 taga ja 2 kummalgi küljel) auke, et võrke kinnitada tõmblukkudega, sest see ei püsi, kui puuri liigutada. Muidu on väga ilus suur puur.
Alain
1 sõnumid
alain fr
Tere, see ei ole transpordipuur. Mul on kiivert (conure) ja ta on suurepärane. Ma ei pannud jalgasid, vaid kinnitasin selle vana rullikutega televiisorialuse külge.
Stephanie
1 sõnumid
stephanie fr
Tere, ma võtan varsti Molinae aratinga ja tahaksin teada, kas see kohv sobib selle väikese papagoiga. Tänan, Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur sobib suurepäraselt papagoidele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest