Küsimused, tootearutelud Nid bois Natural Living
7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
josée
kaanele pesakast kahjustatud hoolimata sellest, et pakk oli ideaalses seisukorras - mulle keeldutakse tagasimaksest, sest ei saa fotot saata - mul pole nutitelefoni ega kaamerat - (olen 77-aastane ja elan üksi) võin pesakasti tagastada, kuid ilma fotota tagasimakset ei toimu, ja transpordikulud jäävad minu kanda. Tundub, et kõik on pea peale pööratud toote hinnaga 14 €. Zoomalia on kaotanud kliendi, kuid neile pole see oluline. Helistasin ja sain telefoni teel teada, et ei saa rääkida klienditeeninduse juhendajaga, sest tema oli pausil ja "tal on õigus lõunasöögi pausile kell 13.30). Klienditeenindus on suurepärane.
287 sõnumid
zoomalia
Tere päevast, proua. Soovin vabandada selle vea pärast. Et saaksin teile täpse vastuse anda, kas saaksite mulle oma tellimuse numbri edastada? Vastuvõtul pakun kindlasti lahenduse teie ees seisvale probleemile. Ootan teie vastust, Anaïs Zoomaliast
1 sõnumid
jonathan
Tere, te võite panna pesapõhja pehmeks materjaliks, näiteks puidulaastu või spetsiaalse pesamaterjali, mida saab lemmikloomapoodidest. Oluline on vältida materjale, mis võivad olla ohtlikud või raskesti seeditavad. Aitäh!
1 sõnumid
mélanie
Tere, Milliseid mõõtmeid soovitaksite minu lainelistele viirpapagoidele? Lugupidamisega, Mélanie.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Viitenumber 31372 sobib viirpapagoi jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
berangere
Tere, millal on saadaval suure suurusega looduslik linnupesa?
1 sõnumid
corinne
Kas see onn sobib pyrrhuradele? Mis on augu mõõtmed? Palun, aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see pesa jääb teie lindudele liiga väikeseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond