Küsimused, tootearutelud

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
axel
1 sõnumid
axel fr
Tere, kas te saaksite öelda, kus on valmistatud "Nataniel" kassipuu. Kas Euroopas? Hiinas? Või mujal? Ette tänades, Axel
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see kassipuu on valmistatud Hiinas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
kelly
1 sõnumid
kelly fr
Tere, kas me peame kassipuu lakke kinnitama?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, see on maast laeni ulatuv kassipuu, seega peate selle lae külge kinnitama, et see püsiks. Lugupidamisega, Christele Zoomaliast
BEATRICE
1 sõnumid
beatrice fr
Tere, tahaksin teada, milline on süsteemi kinnitamine lakke? Mul on krohvitud lagi ebatasasustega. Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see artikkel on paigaldatud teleskoopvarre abil. Kõrgust saab reguleerida vahemikus 228 cm kuni 268 cm. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
véronique
2 sõnumid
véronique fr
Tere, ma plaanin tellida Natura kassipuud, kuid tahaksin teada erinevate komponentide (maja, platvorm, häll...) mõõtmeid. Mul on 8 Maine Cooni, kes hakkavad seda puud kasutama, ja see on minu jaoks oluline. Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Oleme lisanud kraapimispuu juhendi tootelehe lõppu, et saaksite hõlpsamini tuvastada erinevate platvormide mõõtmed. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest