Küsimused, tootearutelud

71 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Linda
8 sõnumid
linda fr
Tere, olen endiselt ootamas (ja seda juba üle 1 kuu), et platvorm 57/26/2 oleks saadaval. Sooviksin seekord usaldusväärset vastust... oleks väga kahju, kui peaksin tellima konkurendi juurest... Lugupidamisega Linda
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode on endiselt meie tarnija juures tellimuses. Kahjuks ei suuda tarnija täpset kättesaadavuse kuupäeva öelda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Linda
8 sõnumid
linda fr
Tere, 3 nädalat tagasi ütlesite, et ristkülikukujuline platvorm 57/26/2 on saadaval umbes kümne päeva pärast... Ma ei näe seda ikka veel müügil, ootan, et saaksin oma tellimuse kinnitada. Kas teil on rohkem täpsustusi, palun? Lugupidamisega, Linda
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode on meie tarnija juures tellimisel ja peaks olema taas saadaval järgmise nädala jooksul. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sandra
2 sõnumid
sandra fr
Tere, mul on 48 cm x 50 cm suurune puur, kas platvorm "RIP 102 SF - ristkülikukujuline - 52x26,5x2 cm" oleks sobiv? Tänan ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See platvorm ei sobi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Nina
1 sõnumid
nina fr
Tere, mul on vaja tellida platvorm: RIP 82 SF - ristkülikukujuline platvorm - L50xl26,5xH2cm- beež. Millal see on tellimiseks saadaval?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see viide ei ole praegu meie tarnija juures saadaval, kahjuks ei saa me naasmiskuupäeva näidata. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Linda
8 sõnumid
linda fr
Tere, sooviksin varustada oma Cavie 100 puuri ristkülikukujulise platvormiga 57/26.6/2. Kas oskate öelda, millal see taas saadaval on? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see platvorm on tellimisel ja on saadaval umbes kümne päeva pärast. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Ludovic
1 sõnumid
ludovic fr
milline platvorm sobiks suurusega 57+26 puurile
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Need platvormid on teie puuri jaoks liiga suured. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Lisa
1 sõnumid
lisa fr
Tere, mul on 100x50 cm CESAR puuri, kas 50 cm ristkülikukujuline platvorm sobib või peaksin valima 52 cm, arvestades, et platvormi suurus sisaldab ka konkse?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 52 cm platvorm on teie puuri jaoks liiga suur. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Chantal
8 sõnumid
chantal fr
Tere, Kas näriliste puuride platvorm RIP 120 SF - ristkülikukujuline - 57x26.5x2cm, sobib kasutamiseks Casita 100 puuris? Aitäh ja head päeva Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See platvorm sobib teie puuri jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Juliette
5 sõnumid
juliette fr
Tere, kas mõni ristkülikukujulistest platvormidest sobib 80x50 cm zeno 2 puuri jaoks? Tänud ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, need platvormid sobivad enamiku horisontaalsete trellidega puuride jaoks, see sobib teie Zenole. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
isabelle
2 sõnumid
isabelle fr
Tere, sooviksin teada, millal teid tarnitakse 33x33 ingli tasandile. Täname vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, antud viide on hetkel tellimisel meie tarnija poolt. See on saadaval kaheksa päeva jooksul. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Virginie
2 sõnumid
virginie fr
Tere, sooviksin teada, kas teie veebilehel müüdavad platvormid ja trepid sobivad kinnitamiseks minu SARA puuri külge. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, need platvormid sobivad teie puuri. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Mathilde
1 sõnumid
mathilde fr
Tere, kas seda platvormi saab kasutada koos Zoolia 100 cm puuriga, arvestades, et kogu puuri esikülg moodustab ukse?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saate kasutada platvormi, mis kinnitatakse tagavõrele ja puuri küljele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
JEANNE
4 sõnumid
jeanne fr
Tere, kas see on ühilduv Carla puuriga?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Need platvormid ei ühildu. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Louise
7 sõnumid
louise fr
Tere õhtust, ma ei leia reguleeritavaid universaalplatvorme, kas te ei müü neid enam? Kui ei, siis millal te sellesse platvormi kaupa juurde toote? Nurk või ristkülik
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Reguleeritavate platvormide leidmiseks järgige seda linki: https://www.zoomalia.com/animalerie/plateforme-universelle-rip-uni-ajustables-p-16782.html Need on meie tarnija poolt täiendamisel, seega on oodata umbes viieteistpäevast viivitust enne vastuvõttu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Mirella
1 sõnumid
mirella fr
Tere õhtust, mul on NERO 3 luksuspuur, kas on võimalik sinna platvormi paigaldada? Kui jah, siis millist tüüpi trepiga. Tänan ette teie vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Saate tõepoolest kohandada ühe neist platvormidest, peate lihtsalt mõõtma oma puuri ja valima sobiva mõõdu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Camille
1 sõnumid
camille fr
Tere, kas oleks võimalik, et platvormi pikkus oleks 57 cm ilma kinnitusteta? Ettetänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see on ilma kinnitusteta 54,5 cm pikk. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
angelique
1 sõnumid
angelique fr
Tere, millist platvormi ma võiksin oma 80 cm Caesar 2 puuri jaoks võtta? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 33 x 33 cm nurgaplatvorm on kõige sobivam. See on praegu taastootmisel ja peaks olema saadaval järgmise nädala jooksul. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Gillian
7 sõnumid
gillian fr
Kas need platvormid sobivad toweri puuri jaoks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei saa me teile soovitada erinevate kaubamärkide toodete sobivust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
CORINNE
2 sõnumid
corinne fr
Tere, milliseid mõõtmeid on vaja Caesar Country 100 puurile? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub sellest, millises suunas soovite platvorme paigutada. Esmalt tuleb mõõta asukoht ja valida leitud mõõtmete järgi platvorm, mis teile kõige paremini sobib. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Fanny
2 sõnumid
fanny fr
Tere, kas see: 43022 Platvormid näriliste puuridele RIP TRIS SF - nurgeline - 33x33x3cm - beež; sobib näriliste puuri Cavia 140 Zincata? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,

Kahjuks ei saa me teile tagada nende kahe erineva kaubamärgi toote ühilduvust.

Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
Muriel
2 sõnumid
muriel fr
Tere, kas platvorm Dimension 52 on ühilduv teie linnumajaga Carla?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei, see platvorm ei sobi Carla linnumajja. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
blandine
2 sõnumid
blandine fr
Tere, kas see platvorm paigaldatakse sõltumata põikpuude vahekaugusest? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, need platvormid sobivad enamiku puuride jaoks, mille minimaalne vahemaa on 0,8 cm Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Erwan
2 sõnumid
erwan fr
Tere, sooviksin teada, millal te saate kätte järgmise toote: Väike trepp näriliste puuri jaoks -SCA. See võimaldab mul ühendada tulevase RIP universaalse platvormiga, mille ma kavatsen osta, selle redeliga. Tänan Lugupidamisega M. CAMUS
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tänaseks on väike trepp veebisaidil saadaval. Kutsume teid tellimust esitama. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
STEPHANIE
1 sõnumid
stephanie fr
Tere, Kas hakkate saama näriliste puuride platvorme RIP TRIS SF - nurga - 33x33x3cm - beež? Lugupidamisega, Stéphanie
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, anname teile teada, et see toode on hetkel saadaval. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Dorinne
2 sõnumid
dorinne fr
Tere, Kas te saate RIP 82 SF viite - ristkülikukujuline platvorm - L50xl26.5xH2cm - beež? Kui jah, siis millal? Aitäh Lugupidamisega Fabrice
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei ole meil ühtegi kuupäeva, mida teile anda. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Doret
3 sõnumid
doret fr
Tere, kas need platvormid sobivad kääbusjänesele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, te saate tõepoolest neid platvorme kasutada oma kääbusjänese jaoks. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Marine
2 sõnumid
marine fr
Tere, Millal on RIP 72 SF platvormid saadaval? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, RIP 72 SF platvormid on saadaval. Need on praegu täiendamisel ja on peagi jälle saadaval. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Marine
2 sõnumid
marine fr
Tere, milline on kõrguse, pikkuse ja laiuse tähendus? Mul on raskusi mõõtmetega. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, mõõtmed on toodud formaadis P x l x K. Parimate soovidega, Sandy Zoomaliast
cindy
2 sõnumid
cindy fr
Tere, kas on võimalik platvormidele kinnitada SCA treppe, sest ma ei näe fotodel auke, mille abil neid kinnitada saaks? Palun.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, SCA treppide kinnitamine on võimalik. Pole vaja auke teha. Lihtsalt asetage need platvormidele ja kinnitage. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Laurence
1 sõnumid
laurence fr
Tere, me tahaksime tellida platvorme näriliste puuridele RIP 82 SF - ristkülikukujuline - 50x26,5x2cm - beež. Millal need saadaval on? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei saa me teile kättesaadavuse kuupäeva öelda. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
NATHALIE
3 sõnumid
nathalie fr
Tere, Ma plaanin osta Marchioro kahe merisea jaoks Susan 102 cm puuri. Sooviksin lisada ristkülikukujulise platvormi. Vaatamata mõõtmetele arvan, et peaksin võtma RIP 120SF 57 x 26,5 x 2, kuna puur on 57 cm lai. Kuid kuna viitenimi on "120", siis mõtlen, kas see sobib tõesti 102 cm puuriga? Või peaksin võtma viite RIP 102SF (kuid siin ei tundu pikkus 52 cm enam sobivat). Tänan teid ette vastuse eest. Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, selles puuris on algne platvorm RIP102SF. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Anaïs
1 sõnumid
anaïs fr
Tere, milline on kõige väiksem ristkülikukujuline platvorm, mida saaksite leida laiuselt ja pikkuselt, palun? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kõige väiksem on RIP 72 SF, see on järeltootel. Kõik mõõtmed on märgitud tootelehel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sophie
1 sõnumid
sophie fr
Tere,Kirjelduses ei ole seda märgitud, kuid fotol on kujutatud reguleeritavat ristkülikukujulist riiulit. Teades, et see bränd pakub neid. Kas te saaksite palun mulle öelda, kas tegemist on modulaarse laiusega riiuliga. (Tavaliselt 40 kuni 64cm, nagu mulle tundub) Sest otsin ristkülikukujulist riiulit Juliette linnupuurile ja ainult see bränd näib neid pakkuvat.)Tänan teid vastuse eest.LugupidamisegaS
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame teile pigem seda toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/plateforme-universelle-rip-uni-ajustables-p-16782.html Lugupidamisega, Zoomalia tiim
Denis
6 sõnumid
denis fr
Tere, Kas saaksite mulle meili saata, kui nurgaplatvormid on saadaval? Tänan teid ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kui soovite, on see artikkel saadaval avaga: https://www.zoomalia.com/animalerie/plateformes-rip-f3-avec-trou-pour-tubes-kim-3-p-16785.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Denis
6 sõnumid
denis fr
Tere, ma sooviksin teada, millal nurkplatvormid saadaval on? Tänan teid ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,
Paraku on meie tarnija juures nurgaplatvormid praegu otsas ja me ei saa teile täpset täiendamise kuupäeva anda.
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
Amandine
3 sõnumid
amandine fr
Tere. Ma ei saa aru, kuidas kinnitused töötavad, ja fotodel ei ole süsteemi selgelt näha. Kas saaksite mulle selgitada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Platvormid kinnituvad puurivarraste külge vaikesüsteemi abil. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest