Küsimused, tootearutelud NOM

100% kliendid

soovitan seda toodet

21 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Stessie
7 sõnumid
stessie fr
Tere,Kas see maja sobib tšintšiljale, arvestades, et see on valmistatud plastikust? Või oleks parem valida puidust maja? Aitäh.
Virginie
4 sõnumid
virginie fr
Tšintšiljale on sputnik XL liiga väike.
Jennifer
1 sõnumid
jennifer fr
Tere, tšintšilja jaoks on see liiga väike, isegi XL suurus
MURIEL
1 sõnumid
muriel fr
Tere, mul on kaks rotti, kes mõlemad sinna sisse lähevad. Võtsin suurima. Head pühapäeva
Chloé
1 sõnumid
chloé fr
Tere, see ei ole tšintšiljale piisavalt suur, kuid ma ei soovita puitu, sest see kogub uriini ja on teie kaaslase hingamisteedele kahjulik ning lisaks on seda väga tüütu puhastada jne :) plastik sobib tavaliselt hästi.
Audrey
1 sõnumid
audrey fr
Tere, kas ma saan oma tšintšiljale kasutada Sputnik XL maja?
Virginie
4 sõnumid
virginie fr
Ei, tšintšilja jaoks on sputnik XL liiga väike.
catherine
1 sõnumid
catherine fr
Ma arvan, et see on tšintšilja jaoks liiga väike
méaux
1 sõnumid
méaux fr
Tere, ma ei soovi saada must-valget Sputnikut. Kas on võimalik seda tellimise käigus märkida?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kahjuks pole värvi valik võimalik. Isegi kui see on tellimuses täpsustatud, ei saa me tagada valitud värvitooni. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Kimlyne
1 sõnumid
kimlyne fr
Tere! Millal teid Sputnikuga uuesti varustatakse?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode on täiendamisel ja on taas saadaval nädala lõpus. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
angélique
1 sõnumid
angélique fr
Tere, sooviksin teada, miks on Sputnik XL märgitud hinnaga 4,95 eurot, kuid kui sellele klõpsata, näitab see hinda 5,65 eurot? Ja mis suuruses nurgatualett peaksin võtma tšintšiljale? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Hind 4,95 € on ühiku hind, kui ostate 3 kaupa, vastasel juhul on toote hind 5,65 €. Soovitame seda nurgatualetti; https://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-d-angle-pour-cages-de-petits-animaux-p-14440-c-835.html Tervitades, Zoomalia meeskond
geraldine
16 sõnumid
geraldine fr
Tere, ma sooviksin teada, kas põrandapind on piisavalt suur kahele meriseale
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teil seda toodet merisigade jaoks mitte kasutada. See toode tuleks riputada, mitte puuripõrandale asetada. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Anaïs
2 sõnumid
anaïs fr
Tere, olen lõpetamas oma tellimuse kinnitamist ja sooviksin teada, millised värvid teil praegu laos on? Loodan kiirele vastusele, aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei ole meil seda hetkel laos. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Mélanie
2 sõnumid
mélanie fr
Tere! Mis värvi on praegune varu, palun?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,
Kahjuks ei saa me teid teavitada. Värvid sõltuvad tõesti tarnest. Kuna varusid täiendatakse sageli, muutuvad laos olevad värvid kiiresti.
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
Julie
2 sõnumid
julie fr
Sooviksin teada, kas teisel fotol olevat must-valget värvi on võimalik saada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kahjuks ei saa te selle toote värvi valida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest