Naabri kass

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Margaux
1 sõnumid
margaux fr

Tere,

Minu naabril on kass, aga mulle tundub, et ta ei hoolitse tema eest, kass on ööpäevaringselt väljas, ükskõik milline ilm on, ja eelmisel suvel olid tal poegad ma arvasin, et pärast seda laseb ta ta steriliseerida, kuid ei, sest ta on jälle rase, aga nüüd on olukord veelgi halvem, kass tuleb kogu aeg minu juurde, aga ma teda ei toida, lasen tal ainult verandale minna, kuid viimastel päevadel ma ei saa tema eest hoolitseda, mul on juba oma kass, tal oli suur puuk ja me eemaldasime selle, tal on suured pusad, sest tal on pikad karvad, aga pusad on rebenenud ja jäävad siiski külge, tal pole karvu enam kõrvade taga ja ma ei saa neid lõigata, sest see tundub olevat tekitanud väikese haava, ja ta näeb kõhn välja ja eelistab selgelt olla minu juures või aias kui kodus, mul on temast kahju, eile magas ta terve päeva verandal ja läks õhtul välja ning täna hommikul ootas ta ukse ees, et verandal magada, ja lõunal läks ta ära mitte väga kauaks, aga ma ei tea, kas tema omanik teda toidab, aga mitte piisavalt. Ma tahaksin minna omaniku juurde, aga ma kardan, et ta vihastab või eitab seda, kas teil on ideid, mida ma teha võiksin?

Josette
23 sõnumid
josette fr

Tere

Ma saan aru, et teil võib olla hirm, kuid proovige siiski väga ettevaatlikult edasi minna, vähemalt teada saamiseks, kas ta toidab ja hoolitseb tema eest minimaalselt, isegi kui see ei tundu nii olevat. Kui te tõesti ei julge, helistage SPA-le, kes saab sekkuda väärkohtlemise korral.

Luc
5 sõnumid
luc fr

Tere,

Ma ei soovita SPA-d, mitte et nad poleks loomadele kasulikud, vaid mõnes omavalitsuses on SPA-d nii ülerahvastatud, et võite vaid ette kujutada, milline saatus loomadele varuks on. Võtke nendega ühendust alles viimase abinõuna ja ainult juhul, kui olete kindel, et nad ei võta loomi ära.

Teie suhtumine on hea ja tervitan teid algatuse eest pakkuda talle peavarju ja hoolitsust, isegi kui see on ajutine. Teie asemel püüaksin siiski kassiomanikuga lihtsalt arutada, ilma teda hukka mõistmata, sest me ei tea tema olukorda.

Mis puutub võõrutusse, siis teadke, et teil on võimalik oma veterinaararstilt küsida. Veterinaararstid on ennekõike loomade austajad ja nad võivad teie ja selle kassi olukorra osas väga head nõu anda. Lisaks on neil sageli kontakte ja aadresse, et teid aidata.

Kuid tõesti, proovige kõigepealt omanikuga pidada sõbralikku ja nõuandvat vestlust, et teda oma murest teavitada.

Palju jõudu sellele kassipojale igal juhul ja teile samuti.

Aurélia
8 sõnumid
aurélia fr
Ma sekkun sellesse arutelusse, kuigi see pärineb juba mitu kuud tagasi, eriti seepärast, et kujutan ette, et teised võivad (kahjuks) end mingi päev sarnases olukorras leida... Isiklikult ei paneks mind muretsema see, et kass on kogu aeg väljas, kuna on teada, et mõned kassid eelistavad tõepoolest elada ainult väljas (olgu vihm, külm või tuul) ja ei talu hästi siseruume. Kuid asjaolu, et kassike tuleb teie verandale puhkama, kaldub pigem välistama selle võimaluse ja me võime hakata kahtlustama, et teda on hüljatud või tunneb ta end kodus ebamugavalt. On selge, et mõned kassiomanikud (minu arvates tõenäoliselt mitte loomakaitsjad ja eriti mitte muretsevad kasside ülerahvastatuse probleemi pärast) jäävad (kahjuks) täiesti vabaks laskma oma kassil saada 50 pesakonda, kui see neile meeldib.... Aga see, et kassike paistab tulevat teie juurde varjule, kombineerituna sellega, et tal on juba OLNUD KAKS pesakonda, ja veel lisaks sellele, et ta ei ole ikka veel kastreeritud, kuigi ta on väljas (rääkimata sellest, et veedab oma elu väljas!), õhutaks mind arvama, et on vähemasti ükskõiksus selle väikese kassi vastu, kui mitte koguni väärkohtlemine. Sest kõik, kellel on kunagi olnud emane kass, nõustuvad sellega, et kastreerimata kassi ei saa lasta väljas hulkuma. Ta satub regulaarselt jooksuaega, kannatades seega ebamugavust (tõeline piin!), mida see kassikesele tähendab, kes on pidevalt hormoonide toime ohvriks (piisab, kui vaadata emast kassit jooksuajal, et näha, kui ebamugavalt nad end tunnevad, kui nad sellises seisundis on -_-). Pealegi on need kastreerimata kassikesed, kes on jäetud loodusesse, pidevalt ahistatud ja kuritarvitatud kõigi isaste kasside poolt, kes viibivad kilomeetrite kaugusel! Seega nad on jälitatud, aga ka grupiviisiliselt "vägistatud", hammustatud, kriimustatud (ja see on eufemism öelda, et isased kassid pole tõesti õrnad nendel hetkedel), söögi sellest kõigest, on tõenäoline, et nad saavad mis tahes viiruseid, haigusi või baktereid (sageli surmavaid), mida isased kassid võivad neile kriimustuste, hammustuste või paaritumise ajal edasi anda... Ühesõnaga, kui armastate oma kassi, kas steriliseerite teda (kui mitte midagi muud, siis vähemalt tema enda mugavuse huvides) või hoiate teda iseenesest koti ajal majas, või jätate ta ainult rihma otsas või järelevalve all välja, olles tõesti ettevaatlik, et ta ei pääseks plehku. (Ja teie informatsiooniks, see, kes teile seda ütleb, on naine, kes pikka aega tegi loomade steriliseerimist ja kastreerimist võrreldavaks julmusega, ja kes lõpuks muutis oma arvamust, kui tal oli kassid ja alati võimeline hindama olukorda ise! ;-)) Lõpuks, te mainite haavu, mis ta oleks kõrvade taga, mis minu arvates viitavad kõrvapurele, mis kassidel on siis, kui neil on ravimata kõrvasügelus. (Kähe kõrvad on põhjustatud lestadest, kes elavad ja munevad looma kuulmiskanalis, põhjustades talumatut sügelemist. Seda saab tuvastada, kui kass kraapib kõrvu sagedasti ja ägedalt (mõnikord põhjustades haavade tekkimist verejooksuni), või kui tal on kõrvad sees ebatavaliselt mustad (kuna isegi 24 tundi pärast puhastamist on kõrvad taas pruunid/mustad) ja selle kinnitamiseks võib loomaarst mikroskoobi all täheldada lestade olemasolu. Ravimata kõrvastüügid võivad mõne aja möödudes viia looma ühe või mõlema tümpani perforatsioonini). Kõrvastüükist ravitakse kõrvade puhastamisega (7/8 € eest Sealane või Otolane pudel Zoomalia's ;-)), seejärel kantakse peale accaricid, mida müüakse loomaarstide või apteekides (10 € eest väike pudel apteegis ja 20 € eest suurem salvituub loomaarstigloos), ja "ideaalis" (kuigi mitte kohustuslikult) kantakse tilgake Strongholdi (umbes 20 või 30 eurot kolme pipeti eest mis tahes loomaarsti juures). Isiklikult elan RSA-l, ja see pole mind kunagi takistanud oma kasside kõrvastüüke ravida, kui see oli vajalik. Nii et... Tõsi, kõikidele väikestele "anomaliadele", mida olete märganud, võib leida seletusi, aga minu seisukohalt oleks kalduvus pigem arvata, et sellel väikesel kassil ei ole omaniku suhtes ükskõiksus, mida võiks nimetada hooletuseks või võib-olla isegi väärkohtlemiseks. Teie asemel läheksin salamisi (muutes oma kavatsust) oma väikse uurimistööle (isegi kui teeskledes, et teie eesmärk on lihtsalt seda väikest kassi omava omanikuga tutvuda, kes teid igapäevaselt külastab), püüdes luurata teda veidi olukorra hindamiseks. (Lõppude lõpuks, võib-olla leiate intelligentse ja suures raskuses inimese, kes kahetseb, et tal pole enam aega/tervist/võimalusi kassiga õigesti hoolitseda ja kes oleks esimene, kes tunnistaks oma vigu ja hindaks abi, mida te saaksite talle pakkuda!!) Halvimal juhul, kui satute kellegi peale, kes teadlikult oma looma ignoreerib, kuid ei soovi, et teised näeksid tema looma kannatavaid katsumusi, siis on tõenäoline, et kassike pole ka vaktsineeritud ega identifitseeritud. Teades, et kõik Prantsusmaal olevad lemmikloomad peavad olema identifitseeritud (see on seadus), on sätestatud, et looma identiseerib see, kes teda identifitseerib. Kui see kass on tõesti hädas väärkohtleva omanikuga, et teda pole identifitseeritud ja te või mõni organisatsioon kaalub tema adopteerimist, peaaegu piisab, kui loomaarstil teda üle vaadata, veenduda, et tal pole juba kiipi või tätoveerimist, ja seejärel saab loomaarst seda identifitseerida teie või organisatsiooni nimele, ja alates sellest olete teda seaduslikult omanik. ;-) (Mõned organisatsioonid ei kõhkle kasutamast seda meetodit, et loomi päästa ja neid nii väärkohtlevatel omanikelt ära võtta). Siiski soovitan ka tegutseda ettevaatlikult ja diskreetselt, kuna mõned väärkohtlevad omanikud ei kõhkle oma looma kõrvale heitma kohe, kui tunnevad end paljastatuna, ja mõnikord eelistavad nad isegi looma, keda nad enam tegelikult ei taha, hävitada, selle asemel et seda jagada kolmandale isikule või organisatsioonile!! (Tõepoolest, seal on tõeliselt ebastabiilsed inimesed, kes ei ole veel vangistatud..-_-).

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest