Müüa Flacon 100 ml Semintra kassidele (4 mg/ml) UUS, avamata
18 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
françois
Tere, Meie kass suri kroonilise neerupuudulikkuse tõttu. Seetõttu on meil müügiks 100 ml uus, avamata Semintra kassidele (80 eurot, saatmiskulud hinna sees). Kõlblikkusaeg on jaanuar 2025. Head päeva. Francois
3 sõnumid
claire
Tere François, Jagage teiega valu ja soovin teile jõudu, et sellest katsumusest üle saada, mis on teie kassi kaotus. Minu väike Jade kannatab samuti KMI all. Seetõttu oleksin huvitatud teie Semintra pudelist, kui see on endiselt saadaval. Lugupidamisega, Claire
3 sõnumid
marie-lise
Tere. Oleksin huvitatud teie pudelist, kui see ikkagi saadaval on. Minu Chipie on 17-aastane ja tal on samuti KNN. Lugupidamisega, Marie
2 sõnumid
françois
Tere Marie, Vabandust, see on müüdud. Soovin Chipiele kõike head. Lugupidamisega, François
1 sõnumid
sylvain
ma olen huvitatud
6 sõnumid
élise
Tere, Kogukond; Siin ka! "Eluaegne ravi" on vajalik! kui teised esitavad, proovin ja olen kättesaadav... (teie saatmiskuludega, kuna olen väheliikuv) François, Kaastunne "kurbus", mida ma samuti jagan AITÄH kõigile
6 sõnumid
frederic
Tere, ma müün 2 pudelit SEMINTRA-d, 100 ML 4 mg/ml, UUS ja AVAMATA, ostetud otse kliinikust, kus olen klient. Müün neid eraldi karbil märgitud hinnaga 122,00 €. Täpsustan, et pakun saatmiskulud oma kulul.
6 sõnumid
frederic
Tere Elise, panin saidile kuulutuse, sest müün eraldi kahte 100 ml pudelit SEMINTRA-t. Kui teid huvitab... Häid jõule. Frédéric
6 sõnumid
frederic
Tere, Xavier. Ma langetasin hinda 22 euro võrra ja lisaks maksan saatmiskulud. Hind on mõistlik 100 ml eest. Kui võtate mõlemad pudelid, saan need mõlemad jätta 100 euro peale, saatmiskulud on minu kanda. Kasutamise kuupäev on väga kaugel: 11-2024. Andke mulle teada...
1 sõnumid
maryse
Tere ja kõigepealt minu kaastunne teie kassi kaotuse puhul. Kuna olen hiljuti läbi elanud sama, tean kui tõeline lein see on. Teise leina vältimiseks olen väga huvitatud semintrast, mida mu kass on juba 2 aastat võtnud ja millest on nüüd puudus, kuigi varem pole probleeme olnud. Sooviksin teada, kas teie pudel on veel saadaval ja kuidas ostuga edasi minna (või isiklikult üle anda, kui olete Pariisis või Pariisi piirkonnas). Tänan juba ette, lugupidamisega, Maryse
1 sõnumid
céline
Tere, otsin Semintrat oma 15-aastasele kassile. Kui teil on seda saadaval, võite minuga ühendust võtta e-posti teel aadressil [email protected]. Ette tänades
1 sõnumid
martine
Tere õhtust, ma otsin Semintrat oma 19-aastasele lemmikloomale. Olen väga mures, et ma ei leia seda ravimit enam. Kui teil on seda saadaval, palun võtke minuga ühendust minu meili kaudu: [email protected]. Olen teile ette väga tänulik.
1 sõnumid
agnes
Tere, pärast oma kassi surma müün ka 2 uut semintra pudelit... võtke minuga ühendust e-posti teel [email protected], kui olete huvitatud.... Täname teid...
2 sõnumid
laura
Tere Agnès, minu kaastunne teie kassikese kaotuse puhul. Saatsin teile meili semintra kohta. Olen Laura. Lugupidamisega
6 sõnumid
karima
Tere Agnès, Saatsin teile e-kirja, kuna olen samuti huvitatud, kui teil peaks veel 1 pudel olema. Tänan teid.
1 sõnumid
dominique
Tere. Olen huvitatud. Minu kass on 21-aastane. Andke teada, kas saadaval. Lugupidamisega
6 sõnumid
alexandra
Tere, ma otsin oma IRC kassile Semintra pudelit suuruses 30 ml või 100 ml. Kui saadaval, palun võtke minuga ühendust numbril 06.99.70.01.48. Aitäh
1 sõnumid
marion
Tere, otsin ka Semintrat, tänan tagasiside eest, kui on saadavust!
23 sõnumid
pupuce
Tere MarionVajadusel:SEMINTRA (toimeaine Telmisartaan)1) Loomaarstilt retsept 3 mg telmisartaani saamiseks, et teha 3 mg kapsliteks ümber 2) Apteeker: ümbertegemineAruta loomaarstiga kogust kassi kaalu järgi ja kui sobib, tühjenda kapsli sisu ja sega selle kassi märgtoiduga, et lõplikult manustada üks kapsel päevas kuni ravi lõpuni.Vaata, kas su apteeker suudab valmistise teha ja kui tekib tõeline komplikatsioon, saab Delpech'i apteek, kes on selles valdkonnas spetsialist, valmistoodangu teha ainult retsepti alusel./ (Vaata, kas neil on harukontoreid teistes piirkondades).https://pharmaciedelpech.frMail: [email protected]: 01 43 25 93 005, rue Danton, 75006 Pariis