Küsimused, tootearutelud Koerasokid mustad 2 tk

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
hélène
1 sõnumid
hélène fr
Tere, kas oskate öelda, millist suurust võtta 35 kg malinois koerale? Aitäh
Sebastien
1 sõnumid
sebastien fr
Tere, millist suurust peaksin oma 25 kg malinoisi jaoks tellima? Lugupidamisega
eloise
1 sõnumid
eloise fr
TereOstsin suuruse L/XL ja arvan, et see on teie koera jaoks liiga väike. Loodan, et sellest on teile abi.
Géraldine
1 sõnumid
géraldine fr
Tere, ma valisin suuruse L 32 kg labradori jaoks ja suurus sobis ideaalselt.
Laurence
2 sõnumid
laurence fr
Tere, tänan teid vastuse eest. Olen juba sokke proovinud, need toimivad suurepäraselt, kuid nädala pärast on juba auk ees. Ma ei saa neid iga nädal vahetada. Sellisel juhul, millist lahendust saaksite pakkuda, et mu vanaema suudaks üksi üles tõusta, kui ta lamab? Tänan teid.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Need sokid on kõige sobivamad teie emase koera jaoks, meil ei ole tugevamaid tooteid selliseks kasutuseks. Võib-olla oleks lahenduseks teise paari kasutamine esimese peal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Laurence
2 sõnumid
laurence fr
Tere õhtust, otsin oma vanemale koerale libisemiskindlaid sokke. Sooviksin neid koerale jalga panna, kui ta on toas, sest ta libiseb põrandal. Olen juba proovinud sokke, mille all on libisemisvastased padjad, kuid küüned läbivad sokid väga kiiresti. Artikli viitenumbri 56470 kohta on terve jalg kaetud kummiga. Kas see ei tekita probleeme, et käpp ja käpapadjandid ei saa hingata, kui jätan sokid terveks päevaks jalga? Tänan vastuse eest. Laurence Guillemot
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks kuluvad koera küünte tõttu kiiresti libisemisvastased sokid, mis on valmistatud võrgust, et käpad saaksid hingata. Peate arvestama nende regulaarse väljavahetamisega. Kummist kingade puhul ei soovita me neid kanda pikaajaliselt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest