Küsimused, tootearutelud Koerasokid mustad 2 tk
7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
hélène
Tere, kas oskate öelda, millist suurust võtta 35 kg malinois koerale? Aitäh
1 sõnumid
sebastien
Tere, millist suurust peaksin oma 25 kg malinoisi jaoks tellima? Lugupidamisega
1 sõnumid
eloise
TereOstsin suuruse L/XL ja arvan, et see on teie koera jaoks liiga väike. Loodan, et sellest on teile abi.
1 sõnumid
géraldine
Tere, ma valisin suuruse L 32 kg labradori jaoks ja suurus sobis ideaalselt.
2 sõnumid
laurence
Tere, tänan teid vastuse eest. Olen juba sokke proovinud, need toimivad suurepäraselt, kuid nädala pärast on juba auk ees. Ma ei saa neid iga nädal vahetada. Sellisel juhul, millist lahendust saaksite pakkuda, et mu vanaema suudaks üksi üles tõusta, kui ta lamab? Tänan teid.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Need sokid on kõige sobivamad teie emase koera jaoks, meil ei ole tugevamaid tooteid selliseks kasutuseks. Võib-olla oleks lahenduseks teise paari kasutamine esimese peal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
laurence
Tere õhtust, otsin oma vanemale koerale libisemiskindlaid sokke. Sooviksin neid koerale jalga panna, kui ta on toas, sest ta libiseb põrandal. Olen juba proovinud sokke, mille all on libisemisvastased padjad, kuid küüned läbivad sokid väga kiiresti. Artikli viitenumbri 56470 kohta on terve jalg kaetud kummiga. Kas see ei tekita probleeme, et käpp ja käpapadjandid ei saa hingata, kui jätan sokid terveks päevaks jalga? Tänan vastuse eest. Laurence Guillemot
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks kuluvad koera küünte tõttu kiiresti libisemisvastased sokid, mis on valmistatud võrgust, et käpad saaksid hingata. Peate arvestama nende regulaarse väljavahetamisega. Kummist kingade puhul ei soovita me neid kanda pikaajaliselt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond