murdunud jalg kaarjal

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Sandrine
8 sõnumid
sandrine fr

Tere,

Mul on emane kanaarilind, kellel on ilmselt jalg katki. Kas teil on nõuandeid, kuidas ta vaesed väiksed jala tugevamaks muuta?

Tänan teid teie väärtuslike nõuannete eest.

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Sandrine,

Soovitan sul helistada veterinaarile, et ta ei kannataks, ja praegu võid teda isoleerida, et ta oleks rahulik ja teised linnud teda ei häiriks.

Kohtumiseni!

Sandrine
8 sõnumid
sandrine fr

Tere, Sandra,

Tänan vastuse eest.

Võtan ühendust veterinaararstiga ja ostan väikese puuri, et ta teistest lindudest isoleerida.

Aga sina, kas sul on linde?

Nägemiseni.

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Sandrine,

Mul ei ole praegu linde, kuid olen töötanud hooldajana loomaaias mitu aastat ja hoolitsesin mitmete lindude eest (ara, hall Aafrika papagoi, kakaduu, ibis jne). Puhkus võib aidata sinu kanaaril taastuda, kuid siiski oleks hea mõte helistada veterinaararstile, et saada nõu.

Kohtumiseni Sandrine, anna teada, kuidas sinu väiksel kanaaril läheb 

Sandrine
8 sõnumid
sandrine fr

Aitäh, Sandra.

Kas tead, mis maksab minu väikese kanaari ravi.

Kalli-kalli

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere, Sandrine,

Ei tea üldse hindasid, see sõltub veterinaararstist, ma arvan. Aga üks telefonikõne ja ta selgitab, mida ta teha saab või mida mitte, ja ära kõhkle, küsi talt hindu.

Nägemiseni, Sandrine!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest