Mul on raske leppida oma kassi kaotusega
2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
priscilla
Tere, kirjutan siia, sest olen muserdatud oma karvase beebi kadumise tõttu. Ma ei suuda seda uskuda, ma ei saa sellega leppida ja süüdistan end nii väga. Minu armas kiisu oli peaaegu 14 aastat vana. Armastasin teda tingimusteta armastusega. Peaaegu kunagi polnud tal mingeid terviseprobleeme, välja arvatud kaks ja pool aastat tagasi, kui tal tekkis tõsine aneemia ja infektsioon, mis kestis umbes kaks kuud. Ta viibis mitu korda haiglas, talle tehti kümneid uuringuid. Loomaarst arvas, et peab tegema luuüdi punktsiooni, kuid ta paranes ise ning keegi ei osanud öelda, mis tal viga oli. Sellest ajast peale oli kõik korras, kuigi ta muutis veidi oma harjumusi, sõi normaalselt, kuid jaotas toidukorrad päeva peale, samas kui varem sööstis toidu kallale. Ta oli ka vähem aktiivne, kuid meile öeldi, et see on selles vanuses normaalne. Siis jäin rasedaks ja oma tütre sündides tõmbus mu kiisu minust eemale ning jäi omaette. Ja süütunne, et mul oli tema jaoks vähem aega ja tähelepanu, hakkas piinama. Viimasel ajal tuli ta minu juurde tagasi, et kallistada, kuid kuna beebi nõudis palju tähelepanu, polnud see nii tihti kui varem. Iga kord kui me tema noorest east alates ära käisime, jäi ta koju ja sugulased käisid iga kahe päeva tagant teda hooldamas. Nii oli see ka teisipäeval, kui me lahkusime. Kuid mul oli halb eelaimus, sest ta polnud nagu tavaliselt, kui me lahkume, et toitu nõuda, ei, ta jäi oma toolile. Ometi oli eelmine päev kõik korras. Ja ma süüdistan end alati, et ikkagi lahkusin... Kaks päeva hiljem sain uudise, et kõik on korras, nii et olin rahul. Ja siis, kaks päeva hiljem, teatati mulle halvimast. Võtsin samal päeval lennuki, kuid oli juba hilja, ma ei olnud tema jaoks sel hetkel seal, jätsin ta üksinda ja reetsin ta. Ma ei saa kunagi teada, mis juhtus, loomaarst ütles lihtsalt, et tal oli tugev aneemia, et see võis olla tema haiguse ägeda retsidiiv. Ma oleks pidanud seal olema, ma oleks pidanud nägema, et midagi on valesti, kui ma oleksin seal olnud, oleksin näinud, et ta ei söö enam, ma oleksin saanud vähemalt proovida teda päästa... Kardan, et ta lahkus, mõeldes, et ma ei armasta teda, jätsin ta üksi ja süüdistan end kogu elu, olen muserdatud oma beebi kaotuse pärast, keda pidasin surematuks... Ma tean, et miski ei too teda tagasi, isegi kui ma ei taha seda uskuda, vajan kellegi kuulamist ja selle rääkimist, seega aitäh neile, kes mind kuulasid.
6 sõnumid
jean-marc
Jõudu teile, ma tean, et on väga raske vaadata, kuidas meie beebid lahkuvad. Ütelge endale, et taevalikus kasside paradiisis ei kannata ta enam ning ta on teile tänulik, et pakkusite talle õnnelikku elu koos teiega.
86 sõnumid
céline
Tere Priscilla,
Zoomalia on kogu südamest teiega. Soovitame lugeda seda blogipostitust lemmiklooma leina kohta, kui see võiks teid aidata või pisut lohutada: https://www.zoomalia.com/blog/article/vivre-deuil-animal-6-conseils.html
Parimate soovidega,
Zoomalia on kogu südamest teiega. Soovitame lugeda seda blogipostitust lemmiklooma leina kohta, kui see võiks teid aidata või pisut lohutada: https://www.zoomalia.com/blog/article/vivre-deuil-animal-6-conseils.html
Parimate soovidega,