Küsimused, tootearutelud
11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
noemie
Tere, kas 41 cm vastab magamispinna sügavusele? ja 26 cm kõrgusele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, välismõõtmed on 35 x 41 x 26 (pikkus x laius x kõrgus) Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
1 sõnumid
aline
Tere, kas see varjualune on varsti taas saadaval beeži ja pruuni värviga? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kutsume teid tutvuma järgmise lingiga https://www.zoomalia.com/animalerie/abri-pour-chat-douillet-minou-beige-p-25336.html Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
1 sõnumid
irene
Tere, kas kääbuspinšer mahuks sinna mugavalt sisse? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teie koer võib sinna sisse minna ja kerra tõmmata. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
christelle
Tere! Mõõtmete osas mõtlesin, kas see on piisavalt avar, et 3,5 kg kaaluv kass saaks seda kasutada? Aitäh...
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, kassidele meeldib ennast kerra sättida ja end kaitstuna tunda. Teie 3,5 kg kassike saab seda probleemideta kasutada. Lugupidamisega, Christelle zoomaliast
1 sõnumid
sophie
Tere, mul on väike spitsikutsikas. Kas ma saan teda lihtsalt pesta, kui ta tuppa pissib? Lugupidamisega,
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, käsitsi pestav 30° juures. Lugupidamisega,
Sandy Zoomaliast
Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
martine
Tere, olen pettunud, sest panin roosa veste oma ostukorvi, tühistasin selle kogemata, panin uuesti ja näen, et hind ei ole enam 16€99, vaid 19€99, kuidas te seda selgitate?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tõepoolest, roosa hubane peavari on kallim kui beež, see on tingitud sellest, et tootmiskulude jaotus on tootja juures kõrgem. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond