Mu kiisu ei joo peaaegu üldse...

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Violette
25 sõnumid
violette fr

Tere!

Minu 4-aastane kass keeldub joomast normaalselt sellest ajast peale, kui meie "noorim" pereliige saabus üheksa kuud tagasi.

Ta on hetkel terve. Tegelikult keeldub ta lihtsalt joomast seal, kus tema joob ... Isegi kui ta pole temaga kunagi eriti hell olnud, taluvad nad teineteist hästi muidu.

Olen mitmeid asju proovinud mitmete kuude jooksul:

kordistanud vee kausse majas (aga väike leiab need ka ), meelitanud kraani juurde väikese voolava veega (talle ei lähe korda!), lisanud vette veidi lõheõli (talle ei meeldi!), seganud veidi piima (pole edu!), jätnud vee kausid duši alla, kus talle meeldib käia (ta ainult nuusutas, aga ei joonud...), ostsin isegi purskkaevu, kuid väike muidugi käib seal ka ja ta jättis selle kiiresti maha. 

Ainus asi, mis töötab, on "privaatne" veekauss, veidi toitu segatud või veidi tursamahlaga lahjendatud, kuid kindlasti väikese eemale ja minu süles! Ühelt poolt ei saa ma pidevalt tursakonserve avada, ja teiselt poolt, kui mind pole, ta ei joo MIDAGI, isegi mitte koos abikaasaga, midagi pole teha! Olen proovinud ka teda üksi jätta toas veega, mida väike polnud puutunud, kuid see ei töötanud.

Ma hakkan kartma tema tervise pärast, eriti kuna ta sööb suurt hambatervise kuivtoitu, mida soovitas vet, seega kui ma lähen üle täielikult niiskele toidule, siis tema hambad halvenevad.

Mul on tunne, et ma annan talle juua kindlatel kellaaegadel ning olen hakanud mõõtma vett, et talle kätte saada vastavalt tema kaalule soovitatav kogus, päris metsik, arvestades, et ta armastas veega mängida ja jõi nii hästi!!

Kõik nõuanded ja ideed on teretulnud! Suur aitäh!

Guillaume
3 sõnumid
guillaume fr
Tere, kas probleem tuleneb veest? Teie märkuste põhjal tundub, et ta ei joo enam alates teie noorima saabumisest. Armukadedus? Austus teise suhtes? Igal juhul peab igal kassil olema oma kauss. Loomulikult on ainus asi, mida tuleb jälgida, viimase tulija õpetamine mitte puudutama teise kaussi. Kas tal võib olla ligipääs ainult endale (näiteks kõrgemal asuvas kohas)?

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest