Küsimused, tootearutelud
3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
marie
Tere, sooviksin teada, kas on võimalik kohandada üks kanaarilindude vann Morgane jalaga taupe värvi puuris?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, pesakasti küljele, kus on ette nähtud avaus, on võimalik lisada välibassein. https://www.zoomalia.com/animalerie/baignoire-exterieure-oiseau-p-33112.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
christian
Tere, tellisin Morgane puuri, tellimuse number 117713331. Mul on probleem, sest te ütlete, et ma saan tellimuse kätte ajavahemikus 28. jaanuar kuni 1. veebruar. Tegelikult olen ma puhkusel 1. veebruarist kuni 20. veebruarini 2017 ja seetõttu ei ole mind kodus. Kas saaksite tarne varasemaks tuua? Kui ei, siis palun toimetage kohale pärast 20. veebruari. Lugupidamisega, Christian Gauthier
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, küsimuste või probleemide korral tellimusega, võite ühendust võtta meie klienditeenindusega numbril 0 892 494 028 (esmaspäevast reedeni kell 10:30-12:30 ja 14:30-17:30). Nõustaja annab teile kogu vajaliku teabe teie tellimuse kohta. Samuti saate saata e-kirja otse klienditeenindusele oma tellimuse jälgimise kaudu oma kliendikontol. Vastuse saate 24 tunni jooksul. Lugupidamisega Zoomalia meeskond