Küsimused, tootearutelud
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
nicole
millist suurust võtta rakmete ja kaelarihma jaoks, näiteks modern art roosa Bouviers des Flandres'e kutsikale, kes on 2 kuud vana ja kaalub umbes 6 kg, ilmselt mõnedeks kuudeks mul ei ole tema kaelaümbermõõtu aitäh vastuse eest
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei saa me teile nõu anda ilma teie koera täpseid mõõtmeid teadmata. Te peate ta tõesti ära mõõtma, et valida õige suurus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nathalie
Tere, millist suurust yorkshire terjerile soovitate? Kael 28, rindkere 41
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Saame teile soovitada Modern Art rakmete mudelit Rose Heart, XS–S: 30–40 cm/15 mm, roosa viitenumber 33160 Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
dominique
Tere, mul on chihuahua, kelle rindkere ümbermõõt on 33 cm. Millist suurust peaksite mulle rakmete jaoks soovitama? Tänan, lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Suuruste nimetused sõltuvad mudelitest ja kaubamärkidest. Chihuahua jaoks on see sageli kõige väiksem suurus. Lugupidamisega, Alexandra Zoomaliast
5 sõnumid
biaut
Tere, milline suurus vastaks täiskasvanud Cavalier King Charles spanjelile? Aitäh, lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, et valida oma koerale kõige sobivam rakmed, peate mõõtma tema rinnaümbermõõdu. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
2 sõnumid
cedric
Tere, tahaksin teada, millele cm mõõt vastab, kas see on kaela- või rinnamõõt? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puudutab rinnakorvi mõõtu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond