Küsimused, tootearutelud

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
nicole
1 sõnumid
nicole fr
millist suurust võtta rakmete ja kaelarihma jaoks, näiteks modern art roosa Bouviers des Flandres'e kutsikale, kes on 2 kuud vana ja kaalub umbes 6 kg, ilmselt mõnedeks kuudeks mul ei ole tema kaelaümbermõõtu aitäh vastuse eest
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei saa me teile nõu anda ilma teie koera täpseid mõõtmeid teadmata. Te peate ta tõesti ära mõõtma, et valida õige suurus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
nathalie
1 sõnumid
nathalie fr
Tere, millist suurust yorkshire terjerile soovitate? Kael 28, rindkere 41
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Saame teile soovitada Modern Art rakmete mudelit Rose Heart, XS–S: 30–40 cm/15 mm, roosa viitenumber 33160 Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
dominique
1 sõnumid
dominique fr
Tere, mul on chihuahua, kelle rindkere ümbermõõt on 33 cm. Millist suurust peaksite mulle rakmete jaoks soovitama? Tänan, lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Suuruste nimetused sõltuvad mudelitest ja kaubamärkidest. Chihuahua jaoks on see sageli kõige väiksem suurus. Lugupidamisega, Alexandra Zoomaliast
biaut
5 sõnumid
biaut fr
Tere, milline suurus vastaks täiskasvanud Cavalier King Charles spanjelile? Aitäh, lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, et valida oma koerale kõige sobivam rakmed, peate mõõtma tema rinnaümbermõõdu. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
CEDRIC
2 sõnumid
cedric fr
Tere, tahaksin teada, millele cm mõõt vastab, kas see on kaela- või rinnamõõt? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puudutab rinnakorvi mõõtu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest