Küsimused, tootearutelud Mobil power'i toiteadapter

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
didier
1 sõnumid
didier fr
Tere, kas adapterit saab kasutada 200 m aia elektrifitseerimiseks? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see adapter peaks sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
bruno
1 sõnumid
bruno fr
Tere, kas toiteadapter on piisav 50 m pikkuse aia elektrifitseerimiseks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mobil poweri toiteadapter sobib 50 meetri kaugusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
sophie
1 sõnumid
sophie fr
Tere, minu elektrifitseerija on praegu remondis. Seega otsin väikest seadet, millega teda ajutiselt asendada. Tahaksin teada, kuidas see seade laeb ja milliste seadmetega. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mobil poweri adapter ühendub seinakontakti (elektripistikuga). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
frederic
1 sõnumid
frederic fr
Tere, ma tahaksin teada, kas see on karp või midagi muud. Ma tahan teha umbes 4 km pikkuse tara, millist elektrigeneraatorit te soovitate mõistliku eelarvega? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, sellise kauguse piirdel soovitan teil valida Power Profi N 1600 mudeli hinnaga 145 eurot, mis töötab vooluvõrgust. See on esimene hind suuremate piirete mudelite seas. https://www.zoomalia.com/animalerie/power-profi-n-1600-p-8729.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest