Minu kass muutub agressiivseks

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Abigail
2 sõnumid
abigail fr
Tere, mul on 11-aastane kass, isane, kes on alati üksi elanud, käinud aias ja saanud palju kallistusi, kuni ma 5 aastat tagasi adopteerisin veel kaks väikest kassipoega. Kooselu läks hästi, mõningate susisemistega, kuid midagi tõsist ei olnud. Nad elasid kõik kolmekesi minu isa juures, kuid paar päeva tagasi otsustasin nad endale koju tagasi tuua, kus juba elab koer alates 2 aastast. Nad on nüüdseks 10 päeva kodus olnud, kaks väikest kassipoega on koeraga kannatlikud ja rahulikud, see on paljulubav, et neid koos harjutada. Kuid minu 11-aastane kass on mõne korra koerale rünnanud, mis viis küünisteni, ja loomulikult vastab koer selle peale. Arvestades olukorda, pole see liiga ebatavaline. Kuid ta hakkab ka kahele emasele kallale, kes pole midagi teinud ja isegi vastu ei hakka. Ma tean, et mõnikord oli see ka minu isa juures juhtunud, kuid seal said nad arvestades maja ja territooriumi suurust vahemaad hoida. Siin on kõik väiksem ja nad ei lähe praegu välja, nii et ta on veidi lõksus. Ma kardan, et koer arvab, et kõik kassid on sellised, ja ei saa ühegi kolmega läbi. Kardan ka, et minu 11-aastane kass ei lepi olukorraga... kas peaksin proovima edasi pürgida või peaksin ta tagasi oma isa juurde viima, kus ta on beebist saadik elanud... Tänan vastuste eest.
Cindy
4 sõnumid
cindy fr
Tere õhtust, te vastasite ise oma küsimusele. Teie kassile ei meeldi tema uus olukord. Ta eelistab oma isa juures rahulikult elada, arvestades tema kõrget iga.
Chloé
1 sõnumid
chloé fr
See on teie kassikese jaoks palju muutusi. Ta on kaotanud oma territooriumi, harjumused, oma inimese ja nüüd on tal seltsiliseks koer väikesel pinnal, kus ta ei saa end taanduda. Ärge unustage, et norm on 20 m2 kassi kohta ja see suureneb märkimisväärselt teise liigi olemasoluga. Siin on see koer. Tõenäoliselt armastate oma kassi väga ja saate sundida teda harjuma feliway/petscool/i ja käitumisspetsialisti abiga, kuid kui see probleemi ei tekita, oleks võib-olla parem teda oma territooriumile tagasi tuua.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest