Minu kass ei taha liivakastis pissida!!

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Maëlys
1 sõnumid
maëlys fr
Tere, mul on suur mure. Minu poiss-sõber ja mina võtsime reedel oma kassi. Kassiproua kasutab oma liivakasti ainult roojamiseks. See tähendab, et igal ööl (2 ööd siiani) teeb ta pissi kohtadesse, kuhu ta ei peaks (minu tekk, padi) ma ei saa aru, miks ta mõlemat liivakastis ei tee. Palun, vajan abi selle üsna kiireloomulise probleemi lahendamiseks..
Veronica
1 sõnumid
veronica fr
Kruusakassiliiv, lõhnatu ja paakuv? Võib-olla häirib teda lõhn, paakuv liiv võimaldab eemaldada pissi "tükina" ja veelgi vähem lõhna saamiseks võite proovida segada kruusaga veidi söögisoodat, mis on tema jaoks ohutu ... edu!
dominique
1 sõnumid
dominique fr
kasutage selle asemel puidugraanuleid, nagu loomaarstide juures, 15-kilone kott, ökonoomne ja lõhnab hästi puidu järele, isiklikult võtan ma 100% okaspuud juba kümneid aastaid suure kassikoloonia jaoks, kellega ma elan
Cindy
4 sõnumid
cindy fr
Ta võib seda teha elukoha vahetuse tõttu, mis võib sageli juhtuda... Pane talle feliway hajuti (mis aitab teie kassi rahustada ja toetada) koos taimse päritoluga stressivastase pipetiga või lase Bach'i õietilku... See ei ole liivakasti probleem
René
2 sõnumid
rené fr
Ärge kartke lisada mõned tilgad puhast valgendit oma liivakasti, see meelitab kassi ligi... ja paljud kassid ei taha samas kohas urineerida, seega minu probleem sai lahendatud kahe kastiga!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest