minu kakaduu

8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
marion
5 sõnumid
marion fr

Mul on kalopsitt ja tahaksin teada, kuidas teda rääkima õpetada 

tina
6 sõnumid
tina fr

Mul on varem olnud nümfkakaduu ja pean ütlema, et ta hakkas rääkima iseenesest, ilma et ma oleksin pidanud vaeva nägema. Olen lugenud saitidelt, et õppimise soodustamiseks ei tohiks kõhkleda, et seostada žeste ja sõnu lindudele preemiate andmisega. Töömahukas tegevus ;)

marion
5 sõnumid
marion fr

aitäh, hoia mind kursis, kui sul on rohkem teavet

tina
6 sõnumid
tina fr

Palun!

Kas sul on enda omast pilte? Olen alati uudishimulik

marion
5 sõnumid
marion fr

tema nimi on Pixel ja kui ma koolist koju tulen, siis ta kisab, et tulla minuga kaasa, seega ma võtan ta enda juurde, kuni ma kodutöid teen

tina
6 sõnumid
tina fr

Ausalt öeldes on ta liiga armas ^^ Pealegi näeb ta hea tervise juures välja!

marion
5 sõnumid
marion fr
[vasakul]jah, ta laulab kogu aeg ja kui muusikat mängitakse ning talle meeldib see, siis ta tantsib[/vasakul]
tina
6 sõnumid
tina fr

kas sa oled leidnud asju, mida talle rääkimiseks õpetada?

marion
5 sõnumid
marion fr

ei, aga ma ei kaota lootust

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest