Minu Grisette surm
2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
nadine
Ma olen väga kurb, minu Grisette lahkus meie seast eile hommikul, pidin ta magama panema, sest tal oli rinnanäärmevähk, peale selle oli ta minu venna kass ja kui ta 7 aastat tagasi suri, tahtsin ma ta enda juurde võtta, et ta ei jõuaks S.P.A-sse. Mul on tõesti väga kahju.
261 sõnumid
sandra
Tere Nadine,
Mul on tõesti kahju, kuid kui ta kannatas, valisid sa parima lahenduse, kui sa teda eutaneerisid. On juba imeline, et sa ta päästsid, ja ma olen kindel, et tal oli ilus elu. On alati väga kurb kaotada lemmikloom, nad on tõepoolest osa perest...
Ole tubli, Nadine, ära kõhkle, kui sul on vaja foorumis rääkida, ma vastan sulle,
Kohtumiseni.
24 sõnumid
odile
[vasakul]Tere Nadine,[/vasakul][vasakul][/vasakul][vasakul]Ma saan aru, et olete selle kaotuse tõttu väga kurb, kuna te armastasite seda looma kahel olulisel põhjusel. Kuid olete säästnud teda suurtest kannatustest selle vähi tõttu. See võib aidata teil süütunnet vähendada! Alati on väga raske otsustada oma lemmiklooma "uinutada". Kuid tuleb mõelda ka sellele, kuidas leevendada tema valu.[/vasakul][vasakul]Olge julge, aeg aitab teil oma kurbust leevendada.[/vasakul]