Milline vaip, rakmed... Mastifile

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Angelique
2 sõnumid
angelique fr
Tere. Me just adopteerisime inglise mastifi kutsika, ta saab peagi 4-kuuseks ja kasvab väga kiiresti. Täiskasvanuna saab ta olema umbes 85 cm kõrge ja kaaluma ligikaudu 100 kg, seega on raske valida talle nüüd sobivat patja, mis pakuks mugavust vaatamata tema kaalule. Samuti küsimus rakmetega? Kui keegi saaks anda nõu, oleks väga tore. Aitäh
Lucie
11 sõnumid
lucie fr

Tere, vaiba osas soovitaksin midagi, mis ei kulu kiiresti ja mida on lihtne puhastada. On olemas suured vahust vaibad, mis sobivad hästi, kuid kuna sinu koer saab täiskasvanuna päris suureks, siis ei ole palju valikuid. Alternatiivina on plastkorvid, millele saab lisada tõukatte, mida leiad sellelt saidilt või teistelt.

Mina ei soovita rakmeid, eriti suurele koerale, sest rakmed haaravad kogu rinnaosa ja koer võib kogu oma jõuga teid igale poole vedada... Alguses kutsikaga oleks parem kasutada riidest kaelarihma, mis aitab kaasa rihmal kõndimise ja jala kõrval käimise õppimisele (mis on palju meeldivam kui pidevalt rihma tiriv koer). ;)

Angelique
2 sõnumid
angelique fr
Aitäh nõuannete eest. Rakmedega mõtlesin Animalini omadele (vabandust, et konkureerin, aga neid leidub ainult seal), millel on kergelt liigutatav rinnarihm. Mõtlesin, et sellega ei saaks ta kogu oma raskust vedamiseks kasutada? Aga kindlasti töötame selle nimel, et õpetada teda jalutama kõrval ilma tõmbamata, ja see hakkab juba välja tulema. Töötan sõbraliku ja positiivse klikkerkoolituse meetodiga, mida õpin samal ajal tundma ja see näib hästi toimivat. Veel kord suur aitäh
Lucie
11 sõnumid
lucie fr

Jah, ta kasutab vähem jõudu kui tavalise rakmetega, kuid see on sinu otsustada ja kui töötad klikkeriga ja see annab tulemusi, siis on hästi, ja sul ei ole tingimata vaja kaelarihma, kuid kui koerad saavad vabalt ringi joosta, siis tunnevad nad end siiski mugavamalt.

Mina isiklikult pole kunagi oma koertele rakmeid pannud, kõik on kaelarihmaga, hääle ja paitamisega preemiaks, olgu see kõrval käimine, istumine, lamamine, paigalseis ...

Ma ei ole kunagi andnud kuivtoitu või maiustusi koolitamisel, sest see ei aita tugevdada peremehe ja koera vahelist sidet, ning see emotsionaalne side on oluline, nüüd...

Lucie
11 sõnumid
lucie fr

tuleks vältida sideme loomist ainult maiustuste huvi pärast, kuid see on vaid minu arvamus. Olgu. Head jätku.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest