Milline siseruumide kassitõrjevahend valida?
Tere,
See on selleks, et takistada mu kassil oma küüntega mu kardinaid, vaipu ja mööblit haaramast, kas "Attrac'spray" oleks tõhus? Kui kaua see toode tõhusaks jääb? Tänan vastuse eest tagasiside eest.
Tere, kiki,
Tõepoolest, ma kasutan seda toodet ja see on tõhus..... Kuid seda tuleb uuesti peale kanda iga 3 või 4 päeva tagant; pudelis on aga vähe toodet, nii et see tuleb väga kalliks.
Olen proovinud mitut erinevat "tõrjevahendit", kuid see on ainus, mis tõesti peletab, välja arvatud üks minu isastest (kuigi kastreeritud), kes urineerib vastavalt oma tujule! !
Aitäh, Geneviève, teie vastuse eest. Kui minna Zoomalia veebisaidile, on kahe toote vahel segadus, kui klõpsan pildil "Répul'chat", ilmub "Attrac'spray"!!! nii et me ei saa répul'i kätte... Olen sellest eile teada andnud, kuid vastust ega parandust pole. Lugupidamisega.
Varem ostsin "repul'chat", mis oli (nagu mulle tundub) sama asi kui "attrac'spray".....Nüüd on "repul'chat"i võimatu leida (välja arvatud teisel saidil) - kuid pudel on täiesti identne. Kahju, et ma vana pudelit ei säilitanud, et koostist kontrollida.......
Ja kasutan seda samas tempos nagu vana "repul'".....
Mina ka mõtlesin sellele, kuid keegi pole vastanud ......kahjuks....
Häid pühi teile ja teie kiisule