Milline on eelarve kassi jaoks?

8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
REBECCA
2 sõnumid
rebecca fr

Tere kõigile, 

olen uus foorumis ja kahe kassi (emane ja isane) Mimine ja Rangui uus perenaine, 

elan üksinda oma 46 m2 korteris ning mul on probleeme oma lähedastega, EMA JA ISA (kes elavad minust 18 000 km kaugusel), kes pole kasside pidamise poolt, ainus probleem on see, et mu isa rahastab kõike... ta muretseb minu kassi eelarve pärast ja heidab seda mulle ette. 

Olen lugenud teie vastuseid kassi eelarve teemal, aga tahaksin teada, kui palju teie kulutate igakuiselt oma kassile, et saaksin ettekujutuse. 

Kui teil on ka mingit nõu anda, kust osta kvaliteetseid ja vastupidavaid mänge minu kassidele, siis olen kõik kõrvad 

suur tänu, kohtumiseni 

Rebecca 

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Rebecca,

Minu kassi kulud ei ole sugugi suured, krõbinad lähevad maksma 25 eurot ja jätkuvad kolmeks nädalaks... Ja see ongi kõik!

Vaktsiinid üks kord aastas (umbes 60 eurot) ja kuna elan majas, siis mu kass käib õues, seega ma ei kasuta liivakasti (kuid see ei ole kõrge kulu).

Sa võid kassile osta kraapimispuu, et ta saaks oma küüsi teritada, ja hiiremänguasju, pehmeid mänguasju või palle (väga odavad).

Küsi julgesti, kui sul on küsimusi!

REBECCA
2 sõnumid
rebecca fr
[vasakul]Tere, Sandra, aitäh vastuse eest,[/vasakul][vasakul]see on imeline, vähemalt on üks asi tehtud,[/vasakul][vasakul]mul on küsimus, kas su kassidel on lemmikmänguasju?[/vasakul][vasakul]Kust ostad oma lemmikloomadele mänguasju?[/vasakul][vasakul]Kas oled ka oma kassidele kaelarihma pannud? Mulle meeldiks neid harjutada, aga minu väike kassike ei armasta neid eriti, saan temast ka aru, aga kui tahan neile kaelarihma panna, siis selleks, et saaksin neid parki viia, elan pargi lähedal :)[/vasakul][vasakul]Aitäh vastuse eest,[/vasakul]
Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Rebecca,

Minu kass on suur murjam, kes mõtleb ainult magamisele ja söömisele! lol! Seega, ta tegelikult ei mängi, sest kui ta läheb õue, siis ta saab looduses end välja elada. Tal pole kaelarihma, sest ma kardan, et ta võib sellega kuskile kinni jääda! lol!

Peale selle, sa võid leida palju mänguasju sellelt saidilt või suurtes kaubanduskeskustes.

Nägemiseni

Sandra
35 sõnumid
sandra fr

"Tere"

Eelarve puhul ei tohiks arvata, et odavad pastad või krõbinad aitavad sul raha kokku hoida. Need pole üldse tasakaalustatud ja põhjustavad palju probleeme (eriti kuseteede süsteemiga). Ma ei hakka kõike üksikasjalikult selgitama, kuid on oluline jääda selliste kaubamärkide juurde nagu Proplan, Hill's või Royal Canin. Sinu kassile vajalikud annused on väiksemad kui ökonoomsematel kaubamärkidel, kuid loom saab kõik vajaliku!!!

Kuna kogus on väiksem, kestab sinu pakk kauem. Seega, kuigi hind on kõrgem, saad sellest kasu oma kassi heaolus ja veterinaari külastustest, mida sa ei pea tegema!

Vaktsineerimise ja operatsioonide puhul mõtle veterinaaria koolidele, kus allesõppijad vajavad praktikat ning see sobib sinu eelarvega; ära muretse, õppejõud jälgivad kõike.

Mänguasjade osas: kassi lõbustab väike asi, näiteks ukse või tooli külge kinnitatud nöör korgiga. Väike pall (mis ei hargne) või väike kaisuloom, mida hõõrud kuivatatud kassitürniga, paneb ta rõõmust pööraseks...

Siin on kõik, kui vajad midagi...

Sandra

38808@RGPD.fr
11 sõnumid
[vasakul]Kuu jooksul võtan Smilla lighti ühele ja Iamsi kana teisele, nad peaksid sööma umbes 1,8 kg kumbki, kokku umbes 3,6 kg kuus kahekesi. Ma ostan suuri kotte kaaluga 4, 10, 15 kg, mis on 2,75 kg Smilla ja 4,95 kuni 5,6 kg Iamsi jaoks. Oli pakkumine 30 kuni 50%, mis teeb 2,5 kuni 2,8 kg Iamsi jaoks, kuid väiksem pakk on kallim. Kassi ei tohi piirata, kass teeb palju väikseid eineid ja talle tuleb jätta toit kättesaadavaks, et ta saaks end reguleerida. Vastupidi, kui piiritletakse, siis võib ta kartusest ilma jääda ja alustada ahmimist, mis võib teda paksuks teha, sest see kartus koguda rasva kergendab. Pole vaja osta väga tuntud ja kalleid krõbinaid, mille kvaliteet pole nii hea, nagu meid uskuma pannakse.[/vasakul][vasakul]Liivavanni jaoks kasutan puidugraanuleid soojendamiseks Gamma Verdist hinnaga 4,55 €, ja see kestab kaua. Ostsin spetsiaalselt kassidele mõeldud liiva, kuid see on samasugune ja palju odavam.[/vasakul][vasakul]Ussirohi Biocanina, Ascateme kirpude vastu Vetoquinol'ist. Mänguasi võid ise valmistada, kuid need peavad olema ohutud. Mõned kassimänguasjad pole eriti vastupidavad. Kongi mänguasjad on kallid, kuid vastupidavad ja kestavad kaua.[/vasakul][vasakul] [/vasakul]
38808@RGPD.fr
11 sõnumid

Ma arvan, et see peaks mulle kõigi peale kokku maksma umbes 10 eurot kuus ühe kassi kohta, kuid nad pole sageli haiged, sest neil on hea toitumine.

Lolita
3 sõnumid
lolita fr

Tere!

Toidu ja liiva eelarve jaoks panen ma umbes 30 € kuus kahe kassi peale. Loomaarsti kulude jaoks on mul eraldi eelarve, mis on natuke keeruline üksikasjalikult seletada.

Mis puutub mänguasjadesse, siis minu kiisud armastavad valju häält tegevaid hiiri (nii kehas kui sabas), mis on piisavalt suured, et mitte diivani alla minna, ja piisavalt pehmed, et nad saaksid neid suus kanda. Tihti satun halva kvaliteediga hiirtele, mille karvkate kaob mu väikeste koletiste tõttu, seega parandan neid, heegeldades uue karva. Nii ei ole vaja pidevalt uusi osta.

Lisaks meeldivad neile ka väikesed vahupallid, mis on kerged, mitte liiga kõvad ja põrkavad hästi. Või suur köis, mis ripub uksekäepidemel.

Kvaliteedi osas on džuudist hiired väga vastupidavad.

Hea investeering on osta kassipuu. Nad armastavad ronimist või lihtsalt kõrgelt jälgimist ja vähemalt on neil koht, kus rahulikult küüsi teritada! Kinnitage väike pall köie külge ja las mäng alata! Nad lõbustavad end vähesega!

Väike nipp on mänguasjade vahetus, ära anna neile kõiki korraga. Niipea kui nad ühe mänguasjaga igavlevad, hop! vaheta see teise vastu!

stéphanie
63 sõnumid
stéphanie fr

mul on üks kass ja iga kuu ma panen oma kassi jaoks 25 eurot, tegelikult mu ema, sest ma olen ainult 11-aastane.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest