Merise kogus kuus merisea kohta
Tere, iga kord, kui otsin teavet, kui palju heina merisead söövad, leian ma "piiramatult". Olen aru saanud, et neil peab alati olema kvaliteetset heina ja seda peab olema H24 piiramatult, aga kui palju liitreid või kg heina see kuus kahele meriseale tähendab? Sest ma ei tea, kui palju ma pean ostma, et see kestaks vähemalt kaks kuud. Ma kujutan ette, et see varieerub, kuid kui saaksin mõned ligikaudsed andmed (merisead, kellel on graanulid, köögiviljad ja värske rohelus, ühesõnaga tasakaalustatud toitumine), siis see aitaks mind.
Tere! Minu oma sööb 20 liitrit heina kuus
Tere, Florebella, aitäh!
Olen internetist üsna mitmes kohas uurinud, olen lugenud päris palju erinevatest heintest, kuidas ära tunda nende kvaliteeti, nende kasulikkusest toitumises, aga peale selle, et iga päev heina söömine on loomade tervisele hea, nagu looduseski, pole ma midagi leidnud koguste kohta, mida see endast täpselt kujutab.
Teil on vedanud, see pole nagu hobusega, kelle puhul üldiselt hoitakse heina suvel kogu talveks varuks. Kuid võib-olla on mõnel lugemisel inimesel liikumisega seoses piiranguid ja nad peavad täpselt teadma igakuist tarbimist.
Kas kogemuste põhjal on üks pakk kuus piisavalt?