Küsimused, tootearutelud
22 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
3 sõnumid
sirine
tere, milline on ratta läbimõõt? ja milline on puuri kõrgus, laius ja pikkus? ja kui me laskume redelist alla, kas see sinine asi on vesi?? kui ei, siis mis see on??
2 sõnumid
floriane
Tere! Meil on praegu Süüria hamster ja me otsustasime talle ise maja ehitada, kuid väike tarkpea põgeneb... Praegu on meil ka ratas, kuid see on liiga väike. Ma just sain uue. Kas ma saan panna meie oma sellesse puuri? See on 18 cm? Tänan teid
1 sõnumid
laetitia
Tere kõigile, kas on võimalik osta Martha kolmekordse puuri jaoks asendussalve? Ette tänades :)
1 sõnumid
marie
Tere, sooviksin saada mõningaid andmeid teie Martha kolmekordse puuri kohta. Kas 34 cm vastab puuri kõrgusele? Kas puuris on väike uks üleval, et saaksite selle ülevalt avada? Lõpuks, kas traatvõrk on transpordiks "kokkupandav" või täiesti jäik? Tänan vastuste eest ette, head päeva
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, puur on tõesti 34 cm kõrgune. See puur ei ole üldse kokkupandav, sellel on kaks avamist: üks peal ja teine esiküljel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
12 sõnumid
marina
tere, sooviksin teada, kas see puur sobib hiirtele? Kui jah, siis kui palju see mahutab? Kas traatide vahe ei ole liiga suur, et hiired võiksid põgeneda? Ette tänades vastuse eest
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See puur on spetsiaalselt kohandatud väikestele närilistele, see sobib hiirtele. Nende heaolu huvides soovitame mitte panna rohkem kui kaks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
fanny
Tere, puur on varustatud rattaga, mis tüüpi see on? Kas tegu on piisavalt laia rattaga, kuna minu hamster on üsna suur? Kas see puur sobiks suurele hamstrile? Tänud ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puuris sobib kõigile hamstritele, isegi Süüria hamstritele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
12 sõnumid
marina
Tere, ma ei tea, kas peaksin võtma Martha topeltpuuri või kolmekordse puuri? Kas saaksite mulle nõu anda?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teie lemmikloomade heaolu huvides, mida suurem ja meelelahutuslikum on nende eluruum, seda parem. Seetõttu soovitame Martha kolmekordset. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
12 sõnumid
marina
Ja kas ratast saab liigutada?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ratas on eemaldatav, saate selle paigutada kuhu soovite. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
12 sõnumid
marina
Tere, kas see puur sobib kääbushamstritele (vene, campbelli, roborovski)? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see puur sobib Vene kääbushamstritele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
7 sõnumid
gillian
Kas see puuri sobiks kahele rotile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, teie lemmiklooma mugavuse huvides ei soovita me seda eset teie kahele närilisele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
naomi
Tere, tahaksin teada, mis on ratta läbimõõt. Kas majake sobib kuldhamstritele? Lõpuks sooviks teada mõõtmeid: kas laius on 29,5 cm või 34 cm? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, selle toote mõõtmed on laius 29,5 cm ja läbimõõt 14 cm. Teavitame teid, et see onn sobib hamstritele. Lugupidamisega, Madeline, Zoomalia
21 sõnumid
cécile
Tere, mitu ust seal on ja kus need asuvad?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, seal on 2 ust. Üks puuri peal ja üks puuri esiotsas. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
21 sõnumid
cécile
Kas puuri vahed on kääbushamstritele (robovske) sobivad?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur võiks teie lemmikloomale sobida. Siiski soovitame pigem täielikult pleksiklaasist puuri. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast