Küsimused, tootearutelud

22 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Sirine
3 sõnumid
sirine fr
tere, milline on ratta läbimõõt? ja milline on puuri kõrgus, laius ja pikkus? ja kui me laskume redelist alla, kas see sinine asi on vesi?? kui ei, siis mis see on??
floriane
2 sõnumid
floriane fr
Tere! Meil on praegu Süüria hamster ja me otsustasime talle ise maja ehitada, kuid väike tarkpea põgeneb... Praegu on meil ka ratas, kuid see on liiga väike. Ma just sain uue. Kas ma saan panna meie oma sellesse puuri? See on 18 cm? Tänan teid
Laetitia
1 sõnumid
laetitia fr
Tere kõigile, kas on võimalik osta Martha kolmekordse puuri jaoks asendussalve? Ette tänades :)
Marie
1 sõnumid
marie fr
Tere, sooviksin saada mõningaid andmeid teie Martha kolmekordse puuri kohta. Kas 34 cm vastab puuri kõrgusele? Kas puuris on väike uks üleval, et saaksite selle ülevalt avada? Lõpuks, kas traatvõrk on transpordiks "kokkupandav" või täiesti jäik? Tänan vastuste eest ette, head päeva
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, puur on tõesti 34 cm kõrgune. See puur ei ole üldse kokkupandav, sellel on kaks avamist: üks peal ja teine ​​esiküljel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marina
12 sõnumid
marina fr
tere, sooviksin teada, kas see puur sobib hiirtele? Kui jah, siis kui palju see mahutab? Kas traatide vahe ei ole liiga suur, et hiired võiksid põgeneda? Ette tänades vastuse eest
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See puur on spetsiaalselt kohandatud väikestele närilistele, see sobib hiirtele. Nende heaolu huvides soovitame mitte panna rohkem kui kaks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
FANNY
2 sõnumid
fanny fr
Tere, puur on varustatud rattaga, mis tüüpi see on? Kas tegu on piisavalt laia rattaga, kuna minu hamster on üsna suur? Kas see puur sobiks suurele hamstrile? Tänud ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puuris sobib kõigile hamstritele, isegi Süüria hamstritele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marina
12 sõnumid
marina fr
Tere, ma ei tea, kas peaksin võtma Martha topeltpuuri või kolmekordse puuri? Kas saaksite mulle nõu anda?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie lemmikloomade heaolu huvides, mida suurem ja meelelahutuslikum on nende eluruum, seda parem. Seetõttu soovitame Martha kolmekordset. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marina
12 sõnumid
marina fr
Ja kas ratast saab liigutada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ratas on eemaldatav, saate selle paigutada kuhu soovite. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marina
12 sõnumid
marina fr
Tere, kas see puur sobib kääbushamstritele (vene, campbelli, roborovski)? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, see puur sobib Vene kääbushamstritele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Gillian
7 sõnumid
gillian fr
Kas see puuri sobiks kahele rotile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, teie lemmiklooma mugavuse huvides ei soovita me seda eset teie kahele närilisele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Naomi
2 sõnumid
naomi fr
Tere, tahaksin teada, mis on ratta läbimõõt. Kas majake sobib kuldhamstritele? Lõpuks sooviks teada mõõtmeid: kas laius on 29,5 cm või 34 cm? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, selle toote mõõtmed on laius 29,5 cm ja läbimõõt 14 cm. Teavitame teid, et see onn sobib hamstritele. Lugupidamisega, Madeline, Zoomalia
Cécile
21 sõnumid
cécile fr
Tere, mitu ust seal on ja kus need asuvad?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, seal on 2 ust. Üks puuri peal ja üks puuri esiotsas. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Cécile
21 sõnumid
cécile fr
Kas puuri vahed on kääbushamstritele (robovske) sobivad?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur võiks teie lemmikloomale sobida. Siiski soovitame pigem täielikult pleksiklaasist puuri. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest