Küsimused, tootearutelud
3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
belinda
Tere Zoomalia meeskond, mul on 5-aastane 37-kilone Ameerika buldog, kes on endiselt väga energiline. Olen talle ostnud mitu patja, mis on minu jaoks palju maksma läinud, kuid ta lõpetab alati nende kraapimise ja rebimise. Otsin väga kraapimiskindlat, eemaldatava kattega ja veekindlat patja. Mu koer higistab palju ja siiani on kõik padjad lõhnu hoidnud – tõeline katastroof. Mu koer on valge ja tal on üsna palju allergiaid. Hind ei ole probleem, aga padi peab kindlasti olema kraapimiskindel. Mida arvate sellest padjast minu koera jaoks? Kas see vastab minu otsingule? Kas see on vastupidav? Aitäh. ..kiire
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saame soovitada alljärgnevat madratsit selle vastupidavuse tõttu: https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-no-limit-ideal-pour-chiens-avec-allergies-p-20216.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
40 sõnumid
léa
milline suurus labradorile valida?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame 72 või 100 cm, kuid kontrollige siiski oma koera tegelike mõõtmetega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond