Küsimused, tootearutelud Maisituuste põhupõhine allapanu lindudele
6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
betty
tere, kas pole mingit ohtu, kui minu kanaarilind seda sööb? aitäh
2 sõnumid
victorine
Tere, veidi kummaline küsimus, aga mul on koerad, kes on mu aeda palju auke kaevanud. Kuna see on biolagunev, kas ma saan seda kasutada aukude täitmiseks, kui ma seda oma linnupuuri vahetan? Aitäh!
16 sõnumid
martine
Tere. Oma kanaarilindudele kasutan voliklaasi põhjas aniisiliiva. Kas see toode asendab liiva või tuleb see liiva peale panna? Kui kõrgele tuleks seda panna; mitu korda üks pakk voliklaasile Carla katmiseks piisab. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, seda allapanu kasutatakse üksinda, nagu teie tavalist liiva, seega võib seda kasutada asenduseks. Kiht 1,5 cm peaks olema enam kui piisav. Litteri vahetamise kordade arvu on raske hinnata, kuid see on väga imav ja tõhus kauem kui liival. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
7 sõnumid
césar
Tere, kas see on hea toode lainelisele papagoile? Kas on võimalik, et ta võib sellega lämbuda? Tänan.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode tundub sobivat. See toode on spetsiaalselt mõeldud lindudele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
patricia
See ei ole viirpapagoi jaoks ohtlik, kasutan seda ise, väga tõhus ja kestab kaua.