Küsimused, tootearutelud Maisitangudest aluspanu närilistele ja lindudele HAMIFORM

19 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Victorine
2 sõnumid
victorine fr
Tere, veidi kummaline küsimus, aga mul on oma koerte tõttu aias palju auke. Kuna see on biolagunev, kas ma saan seda aukude täitmiseks kasutada, kui vahetan seda linnupuuris? Aitäh!
Marie Christine
2 sõnumid
marie christine fr
Ma ei tea, tunnistan, sest kasutan oma papagoi jaoks, kuid kuna põud on aias augud, siis proovin, arvan, et jah, sest see on biolagunev. Head päeva
Magali-Fleur
1 sõnumid
magali-fleur fr
Ma arvan, et see võib närilisi ligi meelitada ...
Lucas
1 sõnumid
lucas fr
Tere, ma olen nüüd kolmandat päeva jänkuga. Vahetasin just tema allapanu ja ta hakkas seda sööma, enne kui uuesti heina sõi. Kas peaksin muretsema?
Isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Tere, Lucas. Minu jänes sööb ka natuke maisipuru (puhtalt) ja tal on kõik korras. Kuna tegemist on maisitõlvikutega, siis arvan, et seal on mõned maisiterade tükid ja neile vist meeldib see .. lisaks on see krõmpsuv! :-)
Elodie
8 sõnumid
elodie fr
Tere, alates mai algusest sooviksin tellida 30-liitriseid pesakonte hinnaga 27€, kuid kahjuks on need pidevalt laost otsas. Millal teie tarnija arvab, et võiks teid varustada? See hakkab venima. Minu loomadel hakkab pesakond otsa saama. Jään teie vastust ootama. Lugupidamisega, Elodie
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Meie toode on jälle laos saadaval. Ärge kartke tellimust vormistada. Täname teid usalduse eest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Elodie
8 sõnumid
elodie fr
Tere, sooviksin teada, kas teil on uuesti saadaval kahe 30-liitrise aluse partii hinnaga 27 €? Ootan teie vastust. Lugupidamisega, Elodie
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 30L pakend on praegu meie tarnija juures tellimisel. Kohe kui see saabub, ilmub see meie saidil olekuga "laos". Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Elodie
8 sõnumid
elodie fr
Tere, sooviksin tellida 27 € väärtuses pesakonna, kuid saan veateate, kas see on normaalne? Ootan teie vastust. Lugupidamisega, Elodie
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Laos on hetkel ebapiisav, mistõttu te ei saa praegu seda partiid tellida. See artikkel on praegu meie tarnija juures tellimisel. Niipea kui oleme oma varusid täiendanud, kuvatakse see meie saidil kui "laos saadaval". Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Elodie
8 sõnumid
elodie fr
Tere, sooviksin teada, kas teil tuleb uuesti müüki 27€ maksev kassiliiv? Ootan teie vastust. Lugupidamisega, Elodie
Elodie
8 sõnumid
elodie fr
Tere, sooviksin teada, kuni millal saab tellida 2 toodet 27€ eest? Ootan teie vastust. Lugupidamisega, Élodie
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pakkumine kehtib kuni kaupade lõppemiseni. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Elodie
8 sõnumid
elodie fr
Tere, ma sooviksin teada, mitu kilo on 10 liitrit ja 30 liitrit, palun.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 10-liitrine kott kaalub umbes 5 kg, 30-liitrine kott kaalub umbes 15 kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
STEPHANE
1 sõnumid
stephane fr
Tere! Otsin saepuru, mida oma kanakuuti panna, aga ma ei tea, millist toodet osta; kas saaksite mulle nõu anda?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Saame teile soovitada seda artiklit: https://www.zoomalia.com/animalerie/litiere-fibre-de-coco-agglomerante-pour-poules-rongeurs-et-reptiles-p-17062.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
adeline
1 sõnumid
adeline fr
Tere, ma sooviksin teada, kas see, mida ma oma kääbusküüliku heaks teen, on hea või mitte. Ma panen kanepialuspanu kogu tema puuri ja näriliste tualetipotti panen maisi põhualuspanu. Kas see on hea? Aga mu küülik laseb oma toidukausi kõrvale! Tänan teid lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kinnitame teile, et on hea mõte panna oma jänesele eraldi kasti aluspanu. Ta harjub sellega varsti ja hakkab sinna oma vajadusi tegema. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest