Maine Cooni krõbinad
Tere!
Minu kass on kuus ja pool kuud vana ning ta steriliseeriti kuu aega tagasi.
Ta on Maine Coon'i ristand ja alates võõrutamisest on ta söönud Royal Canin Maine Coon kassipoja krõbinaid. Maine Coon steriliseeritud kassidele ei ole spetsiaalseid krõbinaid, seega mõtlen, kas peaksin vahetama teise brändi vastu... Teades, et ta on alati söönud "suuri" krõbinaid ja neelab liiga väikesed kohe alla närimata või hammustamata, ei ole ma oma otsust veel teinud... Tänan teid nõuannete eest!
Tere,
Soovitame neid krõbinaid
https://www.zoomalia.com/animalerie/royal-canin-maine-coon-31-p-11572.html
Head päeva.
Zoomalia meeskond
Aitäh vastuse eest!
Ma tean krõbinaid, mida te mulle soovitate, kuid kas need pole liiga rikkalikud steriliseeritud kassipojale? Minu veterinaararst soovitas mul valida spetsiaalsed steriliseeritud kassi krõbinad (Royal Canin Sterilized 37), kuid väikesel kassil on nüüd selle tõttu palju suurem isu... RC Maine Coon Kitteni puhul oli tal vabalt saadaval 60 grammi päevas, kuid nüüd sööb peaaegu 90 grammi Sterilized 37 krõbinaid.
Mida soovitate steriliseeritud maine coon kassidele ? Kui saaksite mulle veelkord oma arvamust jagada, oleksin teile väga tänulik! Ilusat päeva.
Tere,
Võite ikkagi neid krõbinaid proovida ja vaadata, kas tema isu väheneb või mitte.
Igatahes on teie loom, kes juhendab teid krõbinate valikul.
Soovime teile ilusat päeva.
Zoomalia meeskond
Tere,
Võite alati katsetada nende krõbinatega ja vaadata, kas tema isu väheneb või mitte.
Igal juhul juhendab teie lemmikloom teid oma krõbinavalikul.
Soovime teile head päeva.
Zoomalia meeskond