Ma leidsin linnu

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Roro
1 sõnumid
roro fr
Mu kass püüdis linnu kinni, aga ma suutsin selle tema suust välja võtta. Lind tundub terve, kuid nüüd ei tea ma, mida temaga peale hakata. Kas ma peaksin ta vabastama? Siin on palju kasse liikvel ja lind tundub noor, ei proovinudki ära lennata. Kas hoida teda? See pole ka võimalik.
hamid
13 sõnumid
hamid fr

Tere, kas teil on õnnestunud tuvastada selle linnu liiki. Kui tal on suled, peaksid vanemad jätkama tema toitmist. Esmalt tuleb jälgida, kas vanemad reageerivad tema kutsetele. 

Céline
86 sõnumid
céline fr
Tere, selles blogipostituses leiate endale lähima LPO varjupaiga kontaktandmed, kui see peaks teiega veel juhtuma. https://www.zoomalia.com/blog/article/oisillon-tombe-du-nid-reflexes.html
hamid
13 sõnumid
hamid fr
Loodan, et olete oma probleemile lahenduse leidnud

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest