Ma ei tea, millist lindu valida viirpapagoide kategooriast

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Samia
2 sõnumid
samia fr

Tere, sooviksin võtta endale viirpapagoi, aga ma ei tea, millist tõugu valida. Sooviksin, et see oskaks rääkida ja oleks kiinduv. Palun aidake mind. Aitäh!

sabrina
80 sõnumid
sabrina fr

Teil on korellaid, kes suudavad helisid järele teha ning on kiinduvad ja kergesti taltsutavad.

Nüüd, kui soovid rääkivat lindu, vajad sa kas hallpapagoid või kakaduud jne.

axelle
1 sõnumid
axelle fr

kaelusega kaeluspapagoid räägivad natuke ja on väga kergesti taltsutatavad ning toredad, kuid nad teevad üsna valju häält...

Samia
2 sõnumid
samia fr

Mulle öeldi loomapoes, et lainelised viirpapagoid suudavad rääkida paar sõna

Leonardo
67 sõnumid
leonardo fr

lainelinnud ei räägi, kuid nad on väga intelligentsed ja kiinduvad

kuid lindu ei valita tema rääkimisvõime järgi, sest isegi Aafrika hallpapagoisid (mul on 4, 2=aretuseks, 2=seltsiks) võib olla, kes ei räägi kunagi, isegi kui sa õpetad neile, see sõltub siiski individuaalsest isendist. Nipp on selles, et sa räägid temaga kogu aeg, kui oled tema ruumis

Leonardo
67 sõnumid
leonardo fr

mina soovitan lainelisi viirpapagoisid või kaeluspapagoisid

Ninon
23 sõnumid
ninon fr

Mul oli Senegali papagoi ja püüdsin teda rääkima panna,aga ta ei rääkinud kunagikuigi iga päev rääkisin talle kõigepealt: tere, tsau, hello, bye, tere tulemast......

Aga ta ei rääkinud kunagi!!!! Kõik see selleks, et öelda, et isegi kui iga päev nendega räägite, ei pruugi teie papagoi kunagi rääkima hakata!!!

barbara
1 sõnumid
barbara fr

Minu arvates on meil kaks hallpapagoid, kes mõlemad räägivad, üks kaeluspapagoi, kes räägib, ja üks rohelisipõsepraažik, kes räägib samuti... Ma arvan, et meie omavahel harjutavad üksteist ja neile meeldib meile meeldida... Igaüks räägib omal moel ja rohelisipõsepraažikul võtab see palju rohkem pingutust kui hallpapagoidel... Kaeluspapagoi sõnavara on peaaegu sama palju kui hallpapagoidel... Ma ei saa aru, miks mõned ütlevad "ei iial" ilma teadmata...

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest