Küsimused, tootearutelud

8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Lydia
2 sõnumid
lydia fr
Tere, kas see puur sobib 1 lokk-papagoipaarile?
Cindy
1 sõnumid
cindy fr
Tere, mul on samuti kaks viirpapagoid, kelle eest hoolitsen. Inimesed tahtsid nad loodusesse lasta, kuid mul on võetud puuri, mis on liiga väike. Kas see siin võiks sobida? Need on kaarja nokaga viirpapagoid ja ma tean, et nad ronivad palju trellidel. Kuid ma ei tea liiga palju sellest, mis puur neile mugav oleks.
Nelly
1 sõnumid
nelly fr
Tere, mul on kaks Bourke'i papagoid, kas see puur sobib neile hästi? Või soovitaksite midagi muud?
Ludivine
13 sõnumid
ludivine fr
Tere, see puuri on liiga väike kahele Bourke'i papagoile. Soovitame valida puuri, mille pikkus on vähemalt 1 m, et tagada teie lindude heaolu. Need on küllaltki rahulikud linnud, kuid vajavad siiski avarat eluruumi. Puuri kõrgus ei ole selle liigi puhul eriti oluline, kuna tegemist on pigem lendavate lindudega, nagu sirge nokaga linnud, vastupidiselt teistele kõverate nokkadega liikidele (nagu lained ja nümfkakadud), kus tuleb arvestada ka kõrgust, kuna nad liiguvad tavaliselt postidelt üles, kuid loomulikult ei tohi unustada ka pikkust, mis on oluline olenemata valitud linnuliigist. Loodan, et vastasin teie küsimusele. Lugupidamisega.
Danièle
2 sõnumid
danièle fr
Tere. Mul on laineline viirpapagoi, puur sobib talle hästi. Ta lendab palju ja tal on ruumi selleks. Puur on selle jaoks piisavalt lai. Ma ei tunne Bourke'i viirpapagoisid, seega ei saa ma nõu anda. Tal on istumispulki, mänguasju ning ta lendab pulgalt pulgale. Lugupidamisega
Ludivine
13 sõnumid
ludivine fr
Tere, Danièle, viirpapagoile on puur tõepoolest piisavalt suur, isegi kahe jaoks, kuid mitte enam, et säilitada neile sobiv ruum. Bourke'i papagoid, olles veidi suuremad linnud kui viirpapagoid, vajavad rohkem ruumi, eriti pikkust, nagu mainitud minu eelmises sõnumis, need on pigem lendavad ja mitte ronivad linnud. Küsimus polegi niivõrd linnu suuruses, vaid pigem tema eluviisis. Viirpapagoid seevastu liiguvad palju ronides, kuigi neile meeldib ka lennata, mistõttu on oluline arvestada puuri pikkust lisaks kõrgusele. See puur võib siiski sobida kahele bourkele, kui neil on võimalus regulaarselt välja pääseda, et nautida meeldivat lendamisruumi. Loodan, et sain asja selgemaks. Lugupidamisega.
Danièle
2 sõnumid
danièle fr
Aitäh Ludivine. Ma ei tunne hästi viirpapagoisid. Selle, mis mul on, ma leidsin. Otsisin omanikku, kuid ei leidnud, seega jätsin ta endale. Püüan hästi hakkama saada ja plaanin talle peagi sõbra võtta. See oleks talle hea. Aitäh nõuannete eest. Lugupidamisega
Ludivine
13 sõnumid
ludivine fr
Palun. See on kena tegu teie poolt, et võtate linnu enda hoole alla ning võimaldate talle kaaslase. On tõsi, et viirpapagoid eelistavad liikuda paarides või rühmades, nagu enamik linde. Kui vajate lisainfot, andke julgelt teada. Parimate soovidega.
Céline
1 sõnumid
céline fr
Tere. Mul on see puur ja ausalt öeldes kahele linnule leian selle liiga väikeseks. Hoian seda ainult varupuurina, kui mul peaks olema kanarilinde. Alguses oli mul seal kanarilinnupaari, kuid nad hakkasid tülitsema, siis ostsin voliääri.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest