Küsimused, tootearutelud
33 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
marine
Tere, Kas on võimalik osta ainult luuk? Meil on puur olemas, kuid alumine osa on kasutamise tõttu kahjustatud.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, uks üksinda ei ole saadaval varuosana. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
christelle
Tere, kas varjupaik ref 34931 sobib koos aedikuga ref 73903? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Need kaks viidet on ühilduvad. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
fanny
Tere, ma sain kätte väikese maja, kuid on väike probleem: mul on umbes 2 cm vahemaa põranda juures, kuigi mõlemad osad on korralikult paigaldatud. Mul tuli lisada pikkuse ulatuses laud. Kas see on normaalne või on see valmistusviga? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kutsume teid üles võtma ühendust meie müügijärgse teenindusega, et arutada oma probleemist meie konsultandiga. Selleks peate lihtsalt jälgima oma tellimust. Teile vastatakse esimesel võimalusel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
anastasia
tere, kas varjupaigas, mille suurus on 42 × 43 × 51 cm, on piisavalt ruumi kahele küülikule? Kas ma võin selle varjupaiga panna näriliste aedikusse koos võrguga (viitenumber 34935)? aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Varjualune on natuke kitsas, et mahutada kahte küülikut; suurem suurus oleks sobivam. Seda varjualust saate hõlpsasti kohandada aedikuga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
emma
Kas see varjualune sobib 220 cm taraga kokku? Aitäh :=))
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, see on ühilduv. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
christel
Tere õhtust. Mudeli mõõtmed on 42 × 43 × 51 cm. Kas 51 cm on sügavus või kõrgus? Aitäh, lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Sügavus on 51 cm, kõrgus on 43 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
christine
Tere Kas suur maja sobiks kahele reksjänesele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, suur suurus (laius 17cm / kõrgus 24,5cm) tundub teie kahe hiiglasliku jänese jaoks kitsas olevat, kuid siiski kontrollige vastavalt nende tegelikele mõõtmetele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
alice
Tere, ostsin selle toote teilt ja sain selle kätte, olen väga rahul :) Kuid ma mõtlen, kas puitu kattev lakk on mu küüliku jaoks ohutu, sest kui ta soovib oma hambaid sellega teritada, ei tahaks ma, et ta haigestuks või oleks ohus lakis sisalduvate ainete tõttu. Aitäh ;)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kinnitame teile, et see toode on uuritud näriliste jaoks ja seetõttu on see teie lemmiklooma jaoks ohutu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
brunel
Tere, ma tahaksin teada, mitu normaalsuuruses küülikut mahuks elama väikseimasse ja suurimasse puuri. Ma ei oska ette kujutada. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Väike suurus sobib noorele kääbusküülikule, suur suurus täiskasvanud belgia küülikule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
linda
Tere, sooviksin teada, kas seda jänesepuuri saab kasutada siseruumides poolvabas keskkonnas elava jänese jaoks. Aitäh Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, pole probleemi, kui teil on piisavalt ruumi. Lugupidamisega, Alexandra Zoomaliast
4 sõnumid
catherine
Tere, sooviksin teada ukse mõõtmeid, kuna minu saksa angoraa tõugu küülik kaalub täiskasvanuna 5 kg. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Nagu toote kirjelduses märgitud, on mõõtmed järgmised: Artikli 34932 mõõtmed: Laius 17 cm / Kõrgus 24 cm Artikli 34931 mõõtmed: Laius 17 cm / Kõrgus 24,5 cm Lugupidamisega Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
charlotte
Kas väikesesse mudelisse mahuvad sisse 2 punast kana?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see võib olla natuke napilt kahele pruunile kanale. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
2 sõnumid
cindy
Tere, kas räägite artiklist 62392, milline see on? Lisaks räägite plastist, kas oleks võimalik saada rohkem teavet? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see on 60 × 47 × 50 cm suurune elupaik, millel on plastist puhastussahtel. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
cindy
Tere, kas saaksite mulle anda mõlema viite sisenemismõõtmed? Lisaks, milline mõõde on kõrgus? pikkus? kõrgus? Tänan vastuste eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Mõlema elupaiga sisselasked on samade mõõtmetega: P. 17 cm x L. 24,5 cm. Tuleb teada, et kui me anname mõõtmeid, siis neid loetakse järgmiselt: Pikkus x Laius x Kõrgus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
stéphanie
Tere, mul on veidi väiksem küülik kui kääbusküülik! Sooviksin teada, kas kõige väiksem maja sobiks? Tänan ette vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Noorim võib täiskasvanud suuruses olla veidi kitsas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
sandra
Milline häiriv lõhn? Kui suur on sissepääs, palun? Aitäh, Sandra
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõik sõltub artiklist, mis teid huvitab, kas 34932 või 34931. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
francis
Kas väike loomade elupaik on täielikult veekindel? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Põhimõtteliselt jah, tänu oma mineraalkatusega katusele ja lakitud männipuidust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond