Küsimused, tootearutelud

33 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Marine
1 sõnumid
marine fr
Tere, Kas on võimalik osta ainult luuk? Meil on puur olemas, kuid alumine osa on kasutamise tõttu kahjustatud.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, uks üksinda ei ole saadaval varuosana. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
christelle
1 sõnumid
christelle fr
Tere, kas varjupaik ref 34931 sobib koos aedikuga ref 73903? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Need kaks viidet on ühilduvad. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
fanny
2 sõnumid
fanny fr
Tere, ma sain kätte väikese maja, kuid on väike probleem: mul on umbes 2 cm vahemaa põranda juures, kuigi mõlemad osad on korralikult paigaldatud. Mul tuli lisada pikkuse ulatuses laud. Kas see on normaalne või on see valmistusviga? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kutsume teid üles võtma ühendust meie müügijärgse teenindusega, et arutada oma probleemist meie konsultandiga. Selleks peate lihtsalt jälgima oma tellimust. Teile vastatakse esimesel võimalusel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Anastasia
1 sõnumid
anastasia fr
tere, kas varjupaigas, mille suurus on 42 × 43 × 51 cm, on piisavalt ruumi kahele küülikule? Kas ma võin selle varjupaiga panna näriliste aedikusse koos võrguga (viitenumber 34935)? aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Varjualune on natuke kitsas, et mahutada kahte küülikut; suurem suurus oleks sobivam. Seda varjualust saate hõlpsasti kohandada aedikuga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Emma
6 sõnumid
emma fr
Kas see varjualune sobib 220 cm taraga kokku? Aitäh :=))
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, see on ühilduv. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Christel
3 sõnumid
christel fr
Tere õhtust. Mudeli mõõtmed on 42 × 43 × 51 cm. Kas 51 cm on sügavus või kõrgus? Aitäh, lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Sügavus on 51 cm, kõrgus on 43 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Christine
1 sõnumid
christine fr
Tere Kas suur maja sobiks kahele reksjänesele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, suur suurus (laius 17cm / kõrgus 24,5cm) tundub teie kahe hiiglasliku jänese jaoks kitsas olevat, kuid siiski kontrollige vastavalt nende tegelikele mõõtmetele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alice
3 sõnumid
alice fr
Tere, ostsin selle toote teilt ja sain selle kätte, olen väga rahul :) Kuid ma mõtlen, kas puitu kattev lakk on mu küüliku jaoks ohutu, sest kui ta soovib oma hambaid sellega teritada, ei tahaks ma, et ta haigestuks või oleks ohus lakis sisalduvate ainete tõttu. Aitäh ;)
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kinnitame teile, et see toode on uuritud näriliste jaoks ja seetõttu on see teie lemmiklooma jaoks ohutu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
brunel
1 sõnumid
brunel fr
Tere, ma tahaksin teada, mitu normaalsuuruses küülikut mahuks elama väikseimasse ja suurimasse puuri. Ma ei oska ette kujutada. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Väike suurus sobib noorele kääbusküülikule, suur suurus täiskasvanud belgia küülikule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
linda
1 sõnumid
linda fr
Tere, sooviksin teada, kas seda jänesepuuri saab kasutada siseruumides poolvabas keskkonnas elava jänese jaoks. Aitäh Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, pole probleemi, kui teil on piisavalt ruumi. Lugupidamisega, Alexandra Zoomaliast
catherine
4 sõnumid
catherine fr
Tere, sooviksin teada ukse mõõtmeid, kuna minu saksa angoraa tõugu küülik kaalub täiskasvanuna 5 kg. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Nagu toote kirjelduses märgitud, on mõõtmed järgmised: Artikli 34932 mõõtmed: Laius 17 cm / Kõrgus 24 cm Artikli 34931 mõõtmed: Laius 17 cm / Kõrgus 24,5 cm Lugupidamisega Christelle Zoomaliast
Charlotte
1 sõnumid
charlotte fr
Kas väikesesse mudelisse mahuvad sisse 2 punast kana?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see võib olla natuke napilt kahele pruunile kanale. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Cindy
2 sõnumid
cindy fr
Tere, kas räägite artiklist 62392, milline see on? Lisaks räägite plastist, kas oleks võimalik saada rohkem teavet? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see on 60 × 47 × 50 cm suurune elupaik, millel on plastist puhastussahtel. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Cindy
2 sõnumid
cindy fr
Tere, kas saaksite mulle anda mõlema viite sisenemismõõtmed? Lisaks, milline mõõde on kõrgus? pikkus? kõrgus? Tänan vastuste eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mõlema elupaiga sisselasked on samade mõõtmetega: P. 17 cm x L. 24,5 cm. Tuleb teada, et kui me anname mõõtmeid, siis neid loetakse järgmiselt: Pikkus x Laius x Kõrgus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
stéphanie
1 sõnumid
stéphanie fr
Tere, mul on veidi väiksem küülik kui kääbusküülik! Sooviksin teada, kas kõige väiksem maja sobiks? Tänan ette vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Noorim võib täiskasvanud suuruses olla veidi kitsas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sandra
2 sõnumid
sandra fr
Milline häiriv lõhn? Kui suur on sissepääs, palun? Aitäh, Sandra
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub artiklist, mis teid huvitab, kas 34932 või 34931. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
FRANCIS
2 sõnumid
francis fr
Kas väike loomade elupaik on täielikult veekindel? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Põhimõtteliselt jah, tänu oma mineraalkatusega katusele ja lakitud männipuidust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest