Küsimused, tootearutelud Looduslike lindude rasvapallide komplekt HAMIFORM
16 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
7 sõnumid
isabelle
Minu jaoks olen sellelt saidilt rasvapalle ostnud ja iga kord olid need kas purustatud, ilma võrguta või kui võrk oli olemas, siis sageli katki. Toestus oli halva kvaliteediga. Helistasin nõustajale, kes süüdistas transpordifirmat, mis on võimatu, seega ostan mujalt.
3 sõnumid
danielle
Mis arvan, kui sain kahjustatud pallid kätte, arvasin, et süü oli transpordifirmas, kuna kast oli halvas seisukorras, nurkadest sisse vajunud ja seda oli kindlasti koheldud halvasti. Ma ei usu, et inimene, kes pani esemed kasti, oleks kasutanud juba kahjustatud pakendit. Pealegi sain need pallid oma kingituste punktidega, seega ei hakanud ma selle üle kurtma. Enamik minu ostudest sellel saidil on seotud akvaristikaga ja ma olen seda saiti aastaid kasutanud ilma probleemideta, välja arvatud nende pallide ja selle poolenisti purunenud kastiga, millest olin teatanud. Ma ei saa nende kaitsmise eest tasu, see on lihtsalt minu isiklik arvamus.
2 sõnumid
christine
Tere õhtust, minul sama lugu, olen mitu korda saanud kingiks rasvapalle ja iga kord on enamik palle osaliselt murenemas. Ausalt öeldes arvan, et kuna see on kingitusena, lisavad nad pakki kotid, mis ei ole esinduslikud. Viimati olid ainult 2 palli "terved".
2 sõnumid
christine
Tere õhtust, mul on sama probleem. Iga kord, kui ma kingituseks rasvapalle saan, on harvad juhud, kui need tervena kohale jõuavad! Minu arvates, kuna tegemist on kingitusega, ei pane nad kena välimusega pakendeid. Viimane kord oli ainult 2 palli peaaegu terved ja teised sõna otseses mõttes puruks!
2 sõnumid
benedicte
Pakendil oli see minu teada märgitud
6 sõnumid
carole
Tere, vastuseks esitatud küsimusele liitun teiste kasutajatega, kinnitades, et pallikesed ei sisalda palmirasva. Igatahes usaldame neid, sest parim koostis pallikestele jääb alati õlidele ja seemnetele ning mitte loomsetele ja mõnedele taimsetele rasvadele, mis võivad olla lindude seedesüsteemile mürgised. Saidil ostetud pallikesed on vastu võetud, ainus probleem on nende liiga purune iseloom, lindudel on raske kinni hoida ja nad murravad neid vahel. Seetõttu, jah, isegi kui neid ei sööda, kukuvad nad maapinnale tükkideks; puudub ka võrk, mis hoiaks neid paremini koos, mis kehtib ka transpordi kohta. Mõned kotid on kasutud või neid tuleb uuesti kuumutada, et rasv sulatada ja töö uuesti teha! Lõppkokkuvõttes on nad toredad, kuid väga haprad. Parim oleks jagada koostisosad ja retsept LPO kaudu, et toetajad saaksid ornitoloogilist elu toetada, pakkudes lindudele vajalikku substraati. Enam pole puid, pole linde! Jah, kiireloomulisus kasvab, see pole enam hobi, vaid peaaegu kohustus kaitsta ja kaitsta vastavalt koostisosadele ja sellele, kas need on pikas perspektiivis tõesti neile head, kuid tulevik näitab. Igal juhul olen täheldanud mõne linnurühma kasvu. Ma jätkan, see maksab mulle nüüd teatud summa. See on ka kallis, mistõttu tasub linnud kõige paremini ära teha, nüüd mõtlen ise pallikesi teha! Jätkub koos Zoomalia'ga.
3 sõnumid
danielle
Kvaliteedi üle pole probleeme, kuid nüüd eelistan neid, mis on väikeses võrgus, vastasel juhul jõuavad mõned pakendis juba purustatud või lömastatud kujul, nagu mul juhtus, ja teised, pärast veidi noppimist, lagunevad täielikult, olenevalt linnust, kes neid nopib. Kui see on tihane, siis pole hullu (kuigi), aga üks paar suur-kirjurähni, kes sageli külastab, hävitavad need kiiresti, kui võrk puudub, siis on kõik maas, kuid musträstad, kes maapinnal tuhnivad, on rahul, seega on see kõigile kasulik. Seetõttu võtan nüüd, isegi kui need on veidi kallimad, neid võruga, ja minu arvates pole ma kunagi näinud, et lind oleks oma jalgu võrku kinni jäänud, aga jah, see võib juhtuda. Ning see, mida kõik minu juures talvel armastavad, on erinevat tüüpi maapähklivõi toit, välja arvatud need punaste marjadega (imelik), aga ettevaatust, ära kasuta inimtoiduks mõeldud maapähklivõid, mida supermarketites koos teiste selliste viletsustega leidub, sest selles on linnule kahjulikke lisaaineid. Seega osta ainult loomapoest lindudele mõeldud maapähklivõid.
2 sõnumid
sylvie
kõik on pakendil kirjas ja need on väga head tooted meie metsloomade sõpradele talvel
2 sõnumid
sophie
Tere, kas saaksite kinnitada, et nendes rasvapallides ei ole palmiõli, ja lisada koostise? Tänan teid vastuse eest. Lugupidamisega
1 sõnumid
celine
Tere, mul ei ole enam pakendit. Vabandust
2 sõnumid
danielle
Mul pole enam pakendit... Kuid sellel oli märgitud "ilma palmiõlita"
16 sõnumid
christelle
Tere, pakendil on kirjas "Ilma palmiõlita". Sama lugu Hamiformi rasva pätsidega: teraviljad, seemned, maapähklid (vähemalt 4%), õlid ja rasvad.
1 sõnumid
marie helene
Tere, pakendil ja saidi fotol on selgelt märgitud, et palmiõli puudub.
3 sõnumid
chantal
Vabandust, kuid mul ei ole enam pakendit, kuid ma arvan, et seal oli kirjas "palmivaba õli". Igatahes naudivad "minu" linnud seda
1 sõnumid
charles
Tere, see on palmiõlivaba
3 sõnumid
agnès
Tere, Sophie_A pärast on need metsikud linnud... Mitte puuris, kellele ma jagan. Kas usute, et see mõjutab nende tervist???? Ma kahtlen selles. Vastus: mitte mingit palmiõli. Kuid pigem on VÄGA OLULINE eemaldada nende ümber olev võrk, et vältida väikeste küüniste takerdumist ja lindu lendumast
2 sõnumid
annie
See on kirjutatud paketile lahti; peate lihtsalt pilti suurendama ja te näete seda ise.