Küsimused, tootearutelud
10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
valérie
Tere, otsin toodet, mida vannivees lahjendada, et ravida täide vastu oma kanaarilindudel ja mandariinidel, kuna mul on neid palju ja ma ei saa neid ükshaaval töödelda. Millist toodet te soovitaksite? Aitäh.
2 sõnumid
mathieu
Tänu Brigittele ostsin ka Océmue.
2 sõnumid
mathieu
Tere. Minu kanaarilind kaotab sulgi peas ja hakkab neid ka kehalt kaotama. Ma just tellisin losjooni, kas on ohtlik seda kasutada, kui sulgede kaotus pole põhjustatud parasiitidest? Kas täid on kassile ja koerale nakkavad? Ja kas losjoon võib olla ohtlik minu kassile ja koerale, kes vahel viibivad kanaarilinnuga samas ruumis? Tänan ette vastuse eest.
1 sõnumid
brigitte
Tere, kui hoiate pihustamisel õiget kaugust ja hoolitsete selle eest, et seda ei satuks silma, siis ma arvan, et ohtu ei ole. Kuid võib-olla oleks vaja ka toidulisandit sulgede tagasikasvamiseks. Konsulteerige professionaaliga. Lugupidamisega
1 sõnumid
romana
Tere, kas ma saan seda toodet oma tuvi peal kasutada? Ma näen, et see on ohtlik allaneelamisel, mis juhtub, kui see satub tema sulgedele? Aitäh!
3 sõnumid
milojca
Tere Nicolas_H :) Seda losjooni saate vajadusel oma tuvi peal kasutada, vältides seejuures noka ja silmade piirkonda! Kui käsitlete oma tuvi, kaitske tema pead oma käega ohutuse tagamiseks. Järgige hoolikalt pihustuskaugust. See losjoon on tõhus, kuna see sisaldab eeterlikke õlisid. (Lugege koostisosade loetelu) :) Kasutan seda peamiselt suvel oma mandariinide jaoks. Laske oma tuvil selle losjooniga end katta, tal ei ole midagi karta, voilà :)
3 sõnumid
milojca
Nicola_H :) See on periood, kus linnud ajavad sulevahetust, tavaliselt ei ole veel parasiite, sest ei ole veel piisavalt soe (suvi). Kui ta vahetab oma suled praegu, siis on normaalne, et ta end sügab :) See ei tähenda, et ta on nakatunud täide või krabilestadega (parasiit). Võite talle teha suplemist koos sulestiku hooldusvahendiga ka :)
1 sõnumid
faycal
Tere. Kas see toode sobib Aafrika hallpapagoile?
3 sõnumid
frederic
Tere Minu jaoks kasutan seda oma nümfkakaduude ja laineliste viirpapagoide peal, see toimib tõepoolest väga hästi. Papagoide kohta ei oska ma päris täpselt öelda, kuid arvan, et see toimib annuste suurendamisel. Parim on esitada Zoomaliale küsimus.
1 sõnumid
hatica
Tere, see on selleks, et teada saada, kas see on linnule ohtlik, näiteks tema silmadele, nokale. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See toode ei ole silmadele ega nokale ohtlik. Siiski on soovitatav vältida linnu peale pihustamisel pea piirkonda ja järgida kasutusjuhiseid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond