Küsimused, tootearutelud IAKO Looduslik seepialuu

86% kliendid

soovitan seda toodet

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
christelle
1 sõnumid
christelle fr
Tere, kas ma saan Aafrika hallpapagoile anda? Aitäh
NOEL
2 sõnumid
noel fr
Seepia sobib kõikidele lindudele
Serife-nur
2 sõnumid
serife-nur fr
Tere, ma tahaksin teada, kas ma saan oma veekilpkonnale süüa anda? Lugupidamisega.
SAMIRA
2 sõnumid
samira fr
Jah.
evelyne
3 sõnumid
evelyne fr
ei, need on lindudele
Chantal
2 sõnumid
chantal fr
Muidugi, see on suurepärane kaltsiumiallikas... kilpkonnale väga meeldib...
Rodolphe
1 sõnumid
rodolphe fr
Jah! Mu vanemad andsid kunagi meie veelistele kilpkonadele, kes elasid veidi üle 40 aasta. Ja ma olen aastaid andnud seda oma maismaakilpkonadele. Me ei tea nende täpset vanust, sest korjasime nad üles rängalt vigastatuna 32 aastat tagasi, kaks vanimat neist. See on hea kaltsiumiallikas, väga hea kilbi, luude ja nende tervise tugevdamiseks. Seega ostan seda nii meie kilpkonadele kui ka lindudele. Naudi oma kilpkoni
René
2 sõnumid
rené fr
Minu viirpapagoid armastavad neid
SAMIRA
2 sõnumid
samira fr
Jah, ja see on veekilpkonnade jaoks kohustuslik. See on kaltsiumi allikas.
elvina
1 sõnumid
elvina fr
Muidugi, see on kaltsium, mis on neile kilbiks kasulik, annan seda oma maismaakilpkonnadele.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest