Küsimused, tootearutelud ARQUIVET Looma Sarv
11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
11 sõnumid
tiffanie
Tere, sooviksin teada, kas on ohtlik, kui koer neelab alla sarvest kukkunud väikseid tükke? Tänud ette!
2 sõnumid
emma
See ei lagune killukesteks. Mul on Staffordshire Bullterjer ja Prantsuse buldog ning kummalgi neist pole sellega probleeme olnud. Nad lihtsalt jumaldavad neid
1 sõnumid
mathieu
see kaotab mõned väikesed tükid, kuid ilmselt pole see ohtlik, mu prantsuse buldogile meeldib see, vasikakabjad on ka päris head
11 sõnumid
tiffanie
Olgu, aitäh vastuse eest. Küsisin seda, sest lugesin kommentaaridest kaks korda, et sellele tuleb tähelepanu pöörata.
11 sõnumid
tiffanie
@Mathieu Tänan tagasiside eest, see rahustab mind teadma seda!
1 sõnumid
bettina
Ma ütleksin, et mitte väga. Ta ei käi seal eriti tihti. Talle meeldivad palju rohkem veisetendinid. Ja oliivipuusse ei puutu ta üldse
29 sõnumid
audrey
Kas see toode on atraktiivne, sest minu koer Olivier ei puutu seda aitäh
2 sõnumid
alexandra
Tere, see toode on minu koera jaoks väga ahvatlev, kuna tal on suur närimisvajadus (umbes 2 tundi päevas), kõik sõltub teie lemmiku vajadustest! Lõhna osas ei ole see liiga intensiivne (võrreldes vasikaraamidega), kuid kindlasti atraktiivsem kui oliivipuit.
1 sõnumid
céline
Ausalt öeldes ei puutu mu koer neid peaaegu üldse. Nagu ka oliivipuitu. Võrreldes sellega närib ta sagedamini oma vasikakabjaid.
2 sõnumid
veronique
Minu 15-kuune koerake armastab seda, ta on juba teise kallal. Ta närib seda vähemalt korra päevas. Lihtsalt olge tähelepanelik sarve suuruse suhtes, sõltuvalt teie lemmiklooma suurusest.
2 sõnumid
julie
Tere, millisest riigist need pühvli sarved pärit on? Lugupidamisega
2 sõnumid
alexandra
Päritolu Hispaaniast