Küsimused, tootearutelud Locox TVM articulations

60% kliendid

soovitan seda toodet

6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Julien
2 sõnumid
julien fr
Tere, ma nägin, et sellel on põletikuvastaseid omadusi. Kas koertele, kellel on olnud mööduv neerupuudulikkus põletikuvastaste ravimite tõttu, võib ikkagi Locoxi anda? Ma ei näe vastunäidustuste osa, aitäh.
Dominique
12 sõnumid
dominique fr
Ma küsisin oma veterinaarilt, kas on vastunäidustusi, kuid EI, kuna selles tootes sisalduv aine eksisteerib meie kehas nagu ka koerte kehas, kuid see väheneb vanusega ja seetõttu kaitseme oma luid ja kõhreid, võttes kondroitiini ja glükoosamiini, ning meie lemmikloomadele leidub neid LOCOXis. See on väga hea toode
Julien
2 sõnumid
julien fr
Tere, ma nägin, et seal on põletikuvastased omadused. Kas koertele, kellel on ajutiselt olnud neerupuudulikkus põletikuvastaste ravimite tõttu, võib siiski anda Locoxi? Ma ei näe vastunäidustuste osa, aitäh.
PATRICK CARINE
1 sõnumid
patrick carine fr
Tere, mulle soovitati locoxi minu 18-kuusele koerale, kellel on kasvamisega seotud lonkamised (ta lonkab 24 tundi ja siis pole enam midagi). Kas see toode sobiks talle?
Catherine
1 sõnumid
catherine fr
Tere, olen kasutanud Locoxxi juba 2 aastat oma 10-aastase Belgia lambakoera jaoks, kuna tal on nõrgad liigesed (tagajalgade sidemete probleem): pärast loomaarsti külastust põletikuvastaste ravimite saamiseks soovitas ta mul talle pidevalt Locoxxi anda. See toimib, sest mu koer tunneb vähem valu ning lonkab vähem. Tagantjärele mõeldes oleksin ehk pidanud talle andma juba tema noorest east alates, sest ta on väga elav ja stardib tihti külmalt. Arvestades tema vanust ja valu, annan talle igal õhtul ühe tableti koos juustutükiga: talle meeldib see väga.
Karin
1 sõnumid
karin fr
Tere, olen väga huvitatud tootest LOCOX oma kassi jaoks, kes kannatab päris palju ja on juba 16-aastane. Siiski sooviksin teada, kuidas neid toidulisandeid talle anda, palun? Kas tuleb purustada ja segada ta toidu sisse või anda otse alla neelata? Kas LOCOX-l on tugev maitse? Sest minu kassile on raske ravimit anda, kahjuks! ;) Tänan ette nõuannete eest!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode on mõeldud allaneelamiseks, see on väga maitsekas. Võite kasutada tablettide süstalt, et endal ülesannet lihtsustada. https://www.zoomalia.com/animalerie/seringue-a-medicaments-p-28475.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest