Küsimused, tootearutelud Täiendavad osad reguleeritavale piiritusele Merry, Jolly ja Willy

10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
evelyne
1 sõnumid
evelyne fr
Tere, ostsin aediku enne, kui uks oli komplektis. Kas oleks võimalik tellida uksevõre eraldi osana? See oleks väga mugav, et saaksin oma jänest välja lasta…
Jessica
2 sõnumid
jessica fr
Tere, olen juba sama küsimuse klienditeenindusele esitanud, kuid pole kunagi vastust saanud...
Sophie
44 sõnumid
sophie fr
Tere, kahjuks pole uks eraldi osadena saadaval, see on ainult Merry ja Willy aedikutes. Parimate soovidega Sophie Zoomaliast
Stephanie
1 sõnumid
stephanie fr
Tere, kahju, et on võimatu osta lisatükina ainult väravat. Mul on olemas aed/karjaar, kuid ilma väravata, ja see ei ole väga mugav. Aitäh
Jessica
2 sõnumid
jessica fr
Tere, Mis on täiendav paneel Willy 35 x 35 cm - 1 tk täis Hall? Tänan ette vastuse eest.
Kelly
1 sõnumid
kelly fr
Ilma 100% kindlalt teadmata mõtlen, kas see ei ole siin võre.
Sophie
44 sõnumid
sophie fr
Tere, tegemist on sama tükiga nagu Täiendav paneel Willy 35 x 35 cm - 1 tk läbipaistev, kuid hallina. Me saame need varsti kätte. Lugupidamisega Sophie Zoomaliast
Maelle
3 sõnumid
maelle fr
Tere, tellisin 14 lisapaneeli oma aediku suurendamiseks ja ma ei saanud täiendavaid ühenduskomplekte. Miks???
Naima
1 sõnumid
naima fr
Tere, jah, ühendused tuleb eraldi tellida.
Manon
1 sõnumid
manon fr
Tere, kas ühenduslüliteid saab kasutada Jolly aedikuga, mille teie käest ostsin?
Sophie
44 sõnumid
sophie fr
Tere jah, ühendused on ühilduvad Jolly, Merry ja Willy aiaga. Lugupidamisega, Sophie Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest