Küsimused, tootearutelud Täiendavad osad reguleeritavale piiritusele Merry, Jolly ja Willy
100% kliendid
soovitan seda toodet
10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
evelyne
Tere, ostsin aediku enne, kui uks oli komplektis. Kas oleks võimalik tellida uksevõre eraldi osana? See oleks väga mugav, et saaksin oma jänest välja lasta…
2 sõnumid
jessica
Tere, olen juba sama küsimuse klienditeenindusele esitanud, kuid pole kunagi vastust saanud...
44 sõnumid
sophie
Tere, kahjuks pole uks eraldi osadena saadaval, see on ainult Merry ja Willy aedikutes. Parimate soovidega Sophie Zoomaliast
1 sõnumid
stephanie
Tere, kahju, et on võimatu osta lisatükina ainult väravat. Mul on olemas aed/karjaar, kuid ilma väravata, ja see ei ole väga mugav. Aitäh
2 sõnumid
jessica
Tere, Mis on täiendav paneel Willy 35 x 35 cm - 1 tk täis Hall? Tänan ette vastuse eest.
1 sõnumid
kelly
Ilma 100% kindlalt teadmata mõtlen, kas see ei ole siin võre.
44 sõnumid
sophie
Tere, tegemist on sama tükiga nagu Täiendav paneel Willy 35 x 35 cm - 1 tk läbipaistev, kuid hallina. Me saame need varsti kätte. Lugupidamisega Sophie Zoomaliast
3 sõnumid
maelle
Tere, tellisin 14 lisapaneeli oma aediku suurendamiseks ja ma ei saanud täiendavaid ühenduskomplekte. Miks???
1 sõnumid
naima
Tere, jah, ühendused tuleb eraldi tellida.
1 sõnumid
manon
Tere, kas ühenduslüliteid saab kasutada Jolly aedikuga, mille teie käest ostsin?
44 sõnumid
sophie
Tere jah, ühendused on ühilduvad Jolly, Merry ja Willy aiaga. Lugupidamisega, Sophie Zoomaliast