Küsimused, tootearutelud Linnupuuri jooginõu ja toidujaotur

10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Marie-Thérèse
12 sõnumid
marie-thérèse fr
Tere, Kas see jootja sobib minu emasele kakariki jaoks? Tänan Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see jaotur peaks sobima. Lugupidamist, Meeskond Zoomalia
mélissa
7 sõnumid
mélissa fr
Tere õhtust :-) Sooviksin teada plastalusplaadi mõõtmeid (pikkus, laius, esikülje kõrgus/sügavus ja tagakülje kõrgus/sügavus). Aitäh, Mélissa
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Eesmise osa mõõtmed on: P8.2 x L6.2 x K1.6 cm Tagumise osa mõõtmed on: P8.2 x L6.2 x K2.9 cm Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
mélissa
7 sõnumid
mélissa fr
Tere õhtust :-) Sooviksin teada pruunist plastikust toe mõõtmeid: pikkus, laius ja kõrgus (ees ja taga palun). Lugupidamisega Mélissa
Maryline
9 sõnumid
maryline fr
Tere, kas seda jootjat on võimalik kinnitada Carla linnumaja külge? Arvestades alumist osa, mis näib olevat spetsiifiline horisontaalsetele varbadele, on mul eelkõige mureks kinnitamise viis. Kas saaksite mulle öelda, mida ma saaksin sinna paigaldada, arvestades, et mul on vaja suurt mahtuvust. Ette tänades. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See jaotur peaks täiesti sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
angelique
1 sõnumid
angelique fr
mu vahel on vahe 1 cm, kas jootur mahub läbi? aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see automaat peaks sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
CHRISTIANE
1 sõnumid
christiane fr
kas see sobib kaeluspapagoidele
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see jaotur sobib ideaalselt kaelaga viirpapagoidele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest