Küsimused, tootearutelud Leonardo Quality Selection täiskasvanud kassidele - 5 maitsevalikut
3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
geneviève
Tere õhtust, sooviksin teada, kas Leonardo pasteet sisaldab gluteeni või mitte? Tänan teid ette vastuse eest Geneviève
4 sõnumid
marie-anne
Tere proua, ma ei ole veterinaar, kuid minu arvates ei sisalda need konservid gluteeni. Kui ma loen koostisosi, ei näe ma, et seal oleks selgesõnaliselt märgitud "gluteen" koostisosana. Pealegi ei sisalda loetletud koostisosad (liha, kala, lihatooted, mineraalid...) loomulikult gluteeni. Siiski on väike kahtlus võimaliku vähese gluteenisisalduse osas "puljongis" ja "kalatööstuse kõrvalsaadustes" (sest me ei tea täpselt, mis seal sees on...). Etiketidelt gluteeni esinemise otsimiseks ja mõistmiseks tuleb meeles pidada, et gluteen on taimne valk, mida leidub looduslikult teatud teraviljades: nisu, kaer, rukis, oder, kuid mitte teistes nagu mais, riis jne. Näiteks puhtas lihas või kalas gluteeni ei ole.
1 sõnumid
myriam
Tere, otsin analüütilist koostist?
1 sõnumid
sylviane
Tere. Ei, Leonardos toidus ei ole koostises gluteeni. Võid seda ise kontrollida Leonardo kodulehel, kus on kõik detailid olemas. Isiklikult mul on 17-aastane kass, kellel on mitu haigust (hüpertüreoidism, lümfoom, neerupuudulikkus ja seedetrakti probleemid). Küsisin oma veterinaararstilt, kas ma võin talle seda toitu anda, ja ta ütles jah. Loodan, et minu vastus aitas sind.