Lemmikloomapood Toulouse
Tere, kavatsen järgmise kuu jooksul Toulouse'is kassi võtta ja ma vajan nõu, et teada saada, kust osta kassi tarvikuid. Öelge mulle parim hinna ja kvaliteedi suhe, kohaletoimetamine... muidugi on hind minu jaoks oluline! Veebisaidid? Lemmikloomakauplused kassidele Toulouse'is? Näpunäiteid? Ärge kartke jagada! Tänan ette!
Tere Raphaël,
Veebilehtedel on tavaliselt paremad hinnad kui poodides.
Kas sa elad korteris või majas?
Sinu kassile võin ma soovitada premium krõbinaid (mis on kvaliteetsemad kui need, mida sa leiad supermarketist), liivakasti, vajadusel ka ronimispuu, kus ta saaks oma küüsi teritada. Mänguasjad (pehmed mänguasjad, väikesed hiired, pallid...), vee- ja toidukausid. Kulud ei ole väga suured. Sa saad juba vaadata selles kategoorias kasside sektsiooni ja tutvuda toodetega.
Ära unusta oma kassi vaktsineerida, et kaitsta teda võimalike haiguste eest.
Ära kõhkle küsimast, kui sul on küsimusi!
A +
Korteris! Kas on seega tõesti vajalik teda vaktsineerida? Laseksin tal kastreerida ja tätoveerida, aga vaktsiinide osas ma ei tea... Aitäh!
Tere Raphaël,
Isegi kass, kes kunagi välja ei lähe, võib haigestuda. Ta ei ela üksi, koju tulles võid viia patogeene, mis võivad su kassi nakatada. Vaktsiini kontsentratsioon valitakse kassi harjumuste järgi (toakass, väljas käiv kass jne). Seega jah, soovitan teda võimalike haiguste eest kaitsta.
Peatse kohtumiseni!