Küsimused, tootearutelud Kaitsevõrk kassidele Zolia Angel - saadaval 3 suurust

14 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Cindy
1 sõnumid
cindy fr
Tere, kas võrku on lihtne lõigata, et see sobiks akna mõõtmetega? Aitäh
Tania
1 sõnumid
tania fr
Tere, jah, see on väga lihtne, see on omamoodi õngenöör :)
Florence
1 sõnumid
florence fr
See lõigatakse hõlpsasti ja seda saab asetada liistudega raamile. Kuid see ei kestnud meie ühenduse kassipoegade rünnaku all rohkem kui 2 tundi, misjärel nad põgenesid!!! Ostetud oli mitu, mis tuli ära visata. Ma soovitan pigem seda, mis on kahekordistatud traadiga või kanavõrguga (värvitud mustaks, et olla vähem nähtav ja seega esteetilisem).
christine
1 sõnumid
christine fr
Ostke puitlauad, et teha raam oma rõdu suuruses, et kinnitada võrku ilma puurimiseta, tagades, et see on vastupidav ja tõeliselt turvaline
Doriane
1 sõnumid
doriane fr
Tere, kas on võimalik panna võrk rõdule ilma puurimata? Ma olen üürnik ja kahjuks ei saa ma auke teha.
Mylène
3 sõnumid
mylène fr
Tere, jah, on olemas klambreid, mida saab kleepida, ja neid leidub Amazonis :)
Pascale
1 sõnumid
pascale fr
Mina tegin samuti raamid puidust lippidega ja kinnitasin veste ümber koos vestiga kaasas olnud nööriga. Kuid ma pingutasin võrgu korralikult. Nii on see ideaalne.
Christine
1 sõnumid
christine fr
Ära pinguta võrku liiga palju, et vältida, et oleks võimalik sellele ronida. Head päeva
CHRISTINE
2 sõnumid
christine fr
See on täpselt nii.....
PAULE
2 sõnumid
paule fr
Mul on aastatepikkune kogemus loomakaitses ja olen aidanud mitusada kassi adopteerida... Ma arvan, nagu Amandine, et oluline on võrku õigesti kinnitada ülevalt ja alt, liistude abil, ilma vahedeta. Kui olete üürnik, piisab lahkumisel aukude täitmisest. Teie üürileandja ei saa teile seda eemaldatavat paigaldust keelata. Võrk on piisavalt tugev, et kassi raskust taluda... seega pole põhjust muretsemiseks.
Claudine
1 sõnumid
claudine fr
Minu kassipoeg armastab ringi käia esimese korruse rõdu serval, mis on üsna suur kõrgus. Kui ma paigaldan kaitsevõrgu, kas ta ei hakka siis mööda seda üles ronima, et ääreni jõuda? Kas on olemas mõni muu lahendus?
Amandine
1 sõnumid
amandine fr
Tere, mu kassid ronivad võrku, ma arvan, et see on vältimatu. Ma riputasin selle kindlalt üles alla puidust liistuga, jättes vahele ruumi, et nad ei pääseks, olen ka võrku tugevdanud, et see oleks jäigem ja sel moel on "augud" veelgi väiksemad. Ma arvan, et hea paigaldamise tagamine on maksimaalse turvalisuse garantii. Ma ei tea teisi lahendusi, seega ei saa ma neid teile anda. Head päeva
Ugo
1 sõnumid
ugo fr
Minu oma ei ronigi peale. Ma arvan, et see sõltub kassi iseloomust! Aga kui ta seda teeb, siis arvan, et topeltkinnitamine on tõesti hea mõte, sest võrk jääb väga õhukeseks ja võib puruneda.
CHRISTINE
2 sõnumid
christine fr
Tere, mina vastupidi ei tõmmanud seda liiga pingule, et see jääks paindlikuks, ja minu "deemon" püüdis sellele ronida, aga ei saa, sest see on liiga pehme... Ja võin öelda, et see väga armas kass, Calico (kolmevärviline), väga-väga tark, näitab mulle kõiki oma eripalgelisi omadusi...
eddy
1 sõnumid
eddy fr
mina arvan, et see on nõrk ja mitte tugev, kui see peaks olema. olen pettunud, head päeva

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest