Kus hoida oma koera?

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Andrea
2 sõnumid
andrea fr

Ma sooviksin oma koera veebruaripuhkuse ajal hoida lasta, aga ma ei tea kelle poolt, kas saaksite mind aidata? Ette tänades

Lucie
11 sõnumid
lucie fr

Tere, kui keegi ei saa sinu koera hoida (perekond või sõbrad), siis soovitan pöörduda koerahoiumaja poole, kui see on sinu lähedal, ja minna seda enne vaatama, kui koera sinna viid.

Andrea
2 sõnumid
andrea fr

Tere, tänan vastuse eest :) pensionid tekitavad minus veidi hirmu (kardan, et minu koer "unustatakse" teiste keskel), mulle on räägitud platvormidest nagu animaute või dogvacances, nii et ma arvan, et eraisikute vahel võib see olla parem... Pole lihtne oma lemmikloomi hoidu jätta :)

Lucie
11 sõnumid
lucie fr

Seepärast ütlesin ma sulle, et sa võiksid enne külastada. Küsi tüüpilise koerapensioni päeva kulgemise kohta, sest mõnikord ei taha nad vaeva näha, et kõiki koeri boksivälistesse parkidesse viia...

Samuti peab eraisikutega süsteemi puhul olema usaldusväärne, kuid väiksem on oht, et sinu koer jääb liiga kauaks omaette nurka.

Head jätku ;)

poppy
1 sõnumid
poppy fr

Ma usun, et peate otsima professionaalse koertekooli.

-------------------------------

etui samsung galaxy tab 4 

coque sony xperia z3+

gladys
3 sõnumid
gladys fr

Tere, teie koer on nagu reklaamis öeldakse, keegi. Ma võin teile öelda, et veebruaripuhkuseni on veel kaua aega, seega minu nõuanne on mitte muretseda, sest leiate kindlasti selleks ajaks aadressi.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest