Kuldse retriiveri kutsika vastuvõtmise ettevalmistamine

Vastus puudub
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Coralie
8 sõnumid
coralie fr
Tere! Me kavatseme septembri keskel adopteerida kuldne retriiver ja vajame mõningaid nõuandeid, kuidas tema saabumist võimalikult hästi ette valmistada! Esiteks, kas teil on ideid, kuidas kaitsta elektrijuhtmeid ja eriti pikendusjuhtmeid (juhtmete jaoks kavatsen kasutada mingisugust kaablitoru), kuid kolmepoolseid pikendusjuhtmeid? Ma ei saa neid eemaldada ega keelata koera ligi pääsemist, maja on kahekorruseline, koer on esimesel korrusel, kuid see on üks suur ruum (suur elutuba koos avatud köögiga). Kas teil on lisaks soovitada ka barjääri, et takistada koeral teisele korrusele minekut? Soovitavalt midagi, mis ei kahjusta liiga palju seina ja treppe (mis on puidust), ma tean, et koer võib majas üsna palju asju kahjustada, nii et oleks mõistlik valida materjalid, mis aitavad veelgi enam kahjustusi vältida! Ma mõtlen ka, mis suuruses pesa võtta, kas võtta kohe suur või algul väiksem? Milline oleks teie arvates sobiv suurus kuldsele retriiverile? Sama kehtib ka transpordipuuride kohta, ma pole päris kindel, kuidas seda valida, kui teil on nõuandeid, võtan need hea meelega vastu. Lõpuks on kõik teie nõuanded selle kutsika saabumiseks ettevalmistamiseks väga teretulnud, nii et ärge kartke neid jagada :) oleme võtnud ettevalmistamiseks koerakoolituse!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest