Küsimused, tootearutelud Kuivatatud krõpsud
18 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
frederic
Tere, kui minu 2-aastane pogoon nõustub sööma kuivatatud kriketti, kas need võivad asendada elus kriketid? Üldiselt, kas ma saan alaliste asendada elus putukaid kuivatatud putukatega? Tänan teie vastuse eest.
1 sõnumid
nadege
Tere, ostsin selle toote oma gekole ja talle see üldse ei meeldinud, toode lõhnab väga tugevalt, ta eelistab elusaid kilke. Ma ei arva, et see toode asendab elusaid kilke, vähemalt minu geko puhul.
5 sõnumid
yannick
Tere. Kas on mõtet seda oma noorele Hermanni kilpkonnale anda?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kuna Hermann'i kilpkonnad on taimetoidulised, ei kuulu putukad nende toitumisse, seega ei ole vaja neile kuivatatud kilke anda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
11 sõnumid
clotilde
Tere, kas see toit sobib veekilpkonnale nagu trachemys? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, teie veekilpkonnale kuivatatud kriketide andmisel pole tegelikult toiteväärtust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
valerie
Tere, kas see artikkel sobiks selleks, et anda 3-4 kriketit korrelophus ciliatus'ele 1-2 korda nädalas?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, need on kuivatatud kilgid, säilitusaineid pole, seega sobib see toode kõigile putuktoidulistele roomajatele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sofia
Tere Kas ma võin seda toitu stenodaktilusele anda? Tänan ette Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, aeg-ajalt võite oma lemmikloomale anda kuivatatud ritsikaid. See peaks olema siiski juhuslik ning mitte igapäevane toit. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
18 sõnumid
oria
Kas need kuivatatud rohutirtsud sobivad leopardgekodele puhkuse ajal, kui oleme ära?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, oma gekodele võite anda kuivatatud kriketit, kuid see peaks jääma juhuslikuks toiduks ja seda ei tohiks anda iga päev. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
alyson
Tere, kas sellel tootel on aegumiskuupäev? Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tõepoolest, kõigil tarbitavatel toodetel on aegumiskuupäevad. Praegu meie laos olevad kuivatatud ritsikad kehtivad kuni jaanuarini 2017. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
1 sõnumid
laetitia
KAS MA SAAN ANDA OMA VEEKILPKONNADELE KUIVATUD SIRKE?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See toode sobib pigem maismaakilpkonnadele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
frédéric
Tere, jah, nii ma teen, aga teie kilpkonnad peavad olema piisavalt suured (rohkem kui 15 cm), et saaksid kriketid alla neelata.
1 sõnumid
gaëlle
Tere, Kui suur on kriket? Sest ma nägin kommentaaris, et need tunduvad väga suured. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kriketid on 1 kuni 1,5 cm pikkused. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.