Kuidas mul õnnestus oma kassi halbadest harjumustest vabaneda
Vastus puudub
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
bob
Tere kõigile, ma tahtsin teile paari sõnaga selgitada, kuidas tänu selle teema eksperdile õnnestus mul vabaneda oma kassi halbadest harjumustest ja käitumisest. Pean ütlema, et enne seda oli minu kooselu temaga rohkem kui keeruline, hehe! Proovisin paljutki ilma eduta, kuid minu väike Rocket on nii armas, et otsustasin mitte alla anda! Pärast kuid kestnud otsinguid Interneti sügavustes, viimse jõuvarudeni jõudnuna, leidsin lõpuks LAHENDUSE! Alguses arvasin, et see on lihtsalt järjekordne pettus ja tulemus oleks sama, mis minu eelmiste katsete puhul, kuid minu suureks üllatuseks olid tulemused nähtavad vähem, kui oleksin arvanud. Ma panen siia lingi selle meetodi juurde, kus ekspert räägib oma meetodist. Ta selgitab seda palju paremini kui mina, haha! Arvan, et ta väärib seda, et ma räägin temast teistele, arvestades, kui palju on tema meetod mu igapäevaelu parandada aidanud. https://bit.ly/2ELL1b6 Võtke kindlasti pilk peale ja mina tänan teid, et mind kuulasite. Varsti näeme!