Kuidas harjutada oma kassi uue koduga?

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Jay
8 sõnumid
jay fr

Tere,

Mul on kass, kes on 7-aastane, ja ma võtsin ta, kui ta oli 1-aastane, loomasõpradelt adopteeritud.

Sellest ajast alates olen kolinud kaks korda, kuid ta oli esimese ja teise korteriga hästi kohanenud (ta nautis eriti terassi ^^).

Ma kolin peagi majja, millel on aed.

Kas teil on nõuandeid, kuidas ~sa harjuksid uue eluviisiga, teades, et ~sa oled elanud omas keskkonnas viimased 5 aastat?

Tänud ette :)

dominique
4 sõnumid
dominique fr

jätke talle aega, isegi palju aega, kui vaja, ärge kiirustage teda ja proovige temaga samu harjumusi säilitada, see peaks olema ideaalne

Jay
8 sõnumid
jay fr

Tere Dominique,

Tänan vastuse eest, jah, just nii me teeme. Püüame tema asjad paigutada samasse kohta (näiteks tema kraapimispuu mitte liiga kaugele meie diivanist, kuid mitte kaugele aknast, et ta saaks välja vaadata)

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest